AMSV krijgt 4-1 pak.

Afgelopen zondagavond verloor AMSV de 3e competitie wedstrijd van CVP’02 in VI.730. En door deze terechte nederlaag zakte AMSV naar de 5e plaats.

AMSV miste voor dit duel Hlinovsky, die in de wedstrijd tegen Hot Shots ’82 geblesseerd raakte en hierdoor de wedstrijd tegen CVP ’02 niet haalde. En was er veel te doen om de vorm van sommige spelers want de meesten in de achterhoede speelden in matig tot zwakke vorm.

Maar het team wat opgesteld werd was strijdbaar en het probeerde via de counter om enig zins nog tot succes te komen. Al snel bleek duidelijk dat CVP toch een maatje te groot was en kwam op een 1-0 achterstand.

Samuel Thuis bracht beide teams op gelijke hoogte door uit een counter de 1-1 aan te laten tekenen. Echt lang kon AMSV er niet van genieten, want een minuut later stond het alweer 2-1 en uiteindelijk werd er met 4-1 verloren.

Na de wedstrijd zei Samuel Thuis het volgende. We wisten dat deze uit wedstrijd moeilijk zou worden en hadden een verlies eigenlijk wel ingecalculeerd. Maar we hoopten toch door counters iets terug te kunnen doen.

Wat ging er vandaag fout? Ik denk dat onze achterhoede iets te kort kwam en ook waren hun aanvallers een niveau hoger dan wat onze verdedigers gewend zijn. De coach wou ook spelen met Sossai, Blaesild en Oprica, maar die waren niet in vorm. Of ik blij ben met m’n doelpunt? Ja, scoren is altijd wel prettig, maar in een verloren wedstrijd is het maar een schrale troost hahaha.

AMSV speelt aanstaande woensdag voor de Saffierenbeker tegen fc linksvoor en moet het in de competitie opnemen tegen het Friese Toeke Trappers. Voor beide wedstrijden zijn nog kaarten beschikbaar!

About marcorooselaar