Prèvia ccuu-Anselmo’s FC 13-10-12

Es preveu una bona tempesta a “ses Illes” per demà, i això ha fet avançar el vol de l’equip un dia. Així doncs, l’equip ja és a terres balears per a fer l’últim entrenament d’un complicat partit contra un dels rivals més forts al mig del camp d’aquest grup.

Els balears buscaran, a l’igual que l’Anselmo’s FC, la segona victòria consecutiva i posar-se de ple en la lluita pel liderat.

A la sala de premsa ha comparegut en Gabriel Marán:

Tots volem guanyar però no sempre pot ser així. La jornada de Copa va deixar sensacions bones però que ningú oblidi que lluitem per la Lliga, no per la Copa.”
“La gent pot pensar que aquest és un partit fàcil, però ja es veurà com el ccuu ha millorat molt el seu joc, i en especial el mig del camp.”
“No pensem en com arribarem al partit contra el Mis Chirigotas, ni contra el del Ladra S.D. Anem partit a partit i així tenim una visió molt més bona de com encarar els propers enfrontaments.”

Contundent en Gabriel que deixa clar que l’objectiu d’aquesta temporada és la lliga i que la gent s’oblidi de la Copa, va ser bonic però ara toca anar partit a partit.

La llista de convocats és la següent:

Porters: Jerry Lemieux i Remigiusz Jemielity
Defenses: Gabriel Marán, Aleix Padrés, Alessandro Raucci, Regino Barrero, Einar Ölumets i Sergi Araoz
Migcampistes: Andrei Duicu, Themistoklis Chatzis, Folke Renjel, Nicolas Nadal, i Zygmunt Piekos
Extrems: Sascha Bottesch, Gonzalo Pardo Martínez, Bartomeu Giner i Josef David
Davanters: Adam Szenk, Sergio Subirats, Moncho Colino, Pol Gayà i Estanislau Belda

Continuen amb la recuperació en Nicholas Porch, que en breu tornarà a l’equip, i en Nikolaj Welander, que encara té per una mica més. La resta de la plantilla està disponible per a disputar demà a les 15.10 el partit.

 

Som-hi Anselmo’s!!

About nasio

Entrenador novell que només busca la diversió en un joc que ens pot aportar tant a les nostres vides.