Prèvia Anselmo’s FC-Globber Torpes F.C. 24-10-12

Arriba un dimecres més i amb ell una nova jornada d’amistós al Puigvert arena.

Aquest cop el rival serà un vell conegut dels lleidatans, el Globber Torpes F.C. L’equip també lleidatà, ja ha visitat en una ocasió l’estadi, on va endur-se un contundent 7-0. Tot i això, encara hi ha un precedent anterior al de la golejada anterior. Va ser fa 3 temporades. Vam ser els invitats d’honor per la gran inauguració de l’estadi i els locals van treure un empat a 1 que no va desagradar al públic que copava les grades.

Ara, però, el Globber Torpes F.C. ha ascendit a VIII divisió i lluita per la permanència en el que promet ser un any de moltes emocions.

Per part nostra, l’equip es prepara per viatjar a l’Estadio Ramón de Carranza per enfrontar-nos dissabte al Mis chirigotas, equip que la passada temporada va assolir la segona plaça del campionat i va deixar un bonic espectacle golejador en la seva visita al Puigvert arena (5-5).

A la sala de premsa ha comparegut en Bartomeu Giner:

Estem fent les coses bé i per això estem a la posició en la que estem. No hem fet res encara, tot passa per guanyar dissabte i continuar amb el ritme que portem.”
“Recordo molt bé el partit contra el Globber Torpes F.C. Va ser molt dur tenir que jugar amb la pressió d’un públic entusiasmat per el nou projecte. De totes formes, a casa, va ser un dels partits que més he gaudit com a jugador.”
“Si perdem dissabte encara tindrem molt marge per recuperar-nos i segurament seguirem al liderat. No volem assolir el paper de favorits però tampoc ens fa nosa.”

Concís el jugador espanyol que veu clar que demà es gaudirà d’un bon espectacle i que recomana a tothom que vingui a l’estadi. Per altra part, ha parlat de les aspiracions de l’equip i com s’afronta el partit de dissabte.

La llista de convocats és la següent:

Porters: Remigiusz Jemielity i Jerry Lemieux
Defenses: Alessandro Raucci, Sergi Araoz,  Einar Õlumets i Gabriel Marán
Migcampiestes: Nicolas Nadal, Folke Renjel i  Zygmunt Piękoś
Extrems: Gonzalo Pardo Martínez, Bartomeu Giner i Josef David
Davanters: Rubèn Marimon, Nicholas Porch,  Moncho Colino i Estanislau Belda

Moltes baixes en la convocatòria de l’equip. A les obligades per lesió d’en Nikolaj Welander s’hi afegeixen en Regino Barrero, Sergio Subirats, Andrei Duicu, Adam Szenk, Pol Gayà, Aleix Padrés, Themistoklis Chatzis i Sascha Bottesch per decisió tècnica, òbviament per a reservar-los de cara a dissabte.

 

Som-hi Anselmo’s!!

About nasio

Entrenador novell que només busca la diversió en un joc que ens pot aportar tant a les nostres vides.