El nostre club

Anselmo’s FC neix el 30-4-2010 quan el nostre president, el senyor Nasio, es treu de la butxaca una important despesa econòmica que ajuda a la creació del club tal i com el coneixem avui en dia.

El club es situa a la tranquil·la ciutat de Lleida, des d’on es treballa intensament per aconseguir assolir les fites que l’equip es marca temporada rere temporada.

La temporada 36, es presenta el nou escut de l’entitat. Aquella mateixa temporada, es presenta la primera equipació oficial que acompanyarà a l’equip en la seva primera temporada a la VIII divisió.

El nou escut de l'equip

Història del club temporada a temporada

– 4rt a XI. 326 la temporada 30, fet que, gràcies al descens d’equips bot, l’equip va assolir l’ascens. Es van marcar 38 gols i se’n van rebre un total de 17. A l’acabament de la temporada l’equip va aconseguir 26 punts.

– 2on a X. 901 la temporada 31. L’equip va ascendir amb uns registres de 36 gols a favor i 15 en contra amb un total final de 29 punts.

– 6è a IX. 550 la temporada 32. L’equip aconsegueix la permanència a dues jornades pel final després d’una temporada esportivament horrible. Es van marcar 31 gols i se’n van rebre 39 amb un total de 11 punts (la pitjor temporada en xifres de la història del club).

– 7è a IX. 550 la temporada 33. S’assoleix el descens després de una tardanera reacció de l’equip. Es marquen 26 gols i se n’encaixen 34 acabant la temporada amb 16 punts.

– 1er a X. 692 la temporada 34. L’equip arrasa amb un ple de victòries i ascendeix. 84 gols a favor i tan sols 6 en contra. Al fer ple de victòries, l’equip va aconseguir 42 punts (la millor temporada fins a l’actualitat).

– 5è a IX. 816 la temporada 35. L’equip consolida la categoria i mira cap a nous horitzons. La manca de gol impedeix la consecució de fites millors. Es marquen 31 gols i s’encaixen 19 sent el segon equip menys golejat de la temporada.

– 2on a IX. 816 la temporada 36. Un començament nefast i una gran segona volta ens fa arribar a retallar 6 punts al líder però no són suficients per arribar a ser primers. Es marquen 41 gols i se n’encaixen 16, sent l’equip menys golejat del grup.

– 3er a VIII. 664 la temporada 37. Una temporada espectacular per l’equip que es corona campió de “l’altra lliga”, en la qual es va intentar marcar una tendència a seguir darrera dels dos clars favorits. Un esforç comú que al final té la seva recompensa. Es marquen 36 gols i se n’encaixen 16.

– 2on a VIII. 664 la temporada 38. Un nefast acabament de temporada s’emporta les opcions d’ascens i el campionat. Es marquen 44 gols i se n’encaixen 22, sent els màxims realitzadors de la lliga.

-1er a VIII. 664 la temporada 38. Excel·lent temporada de l’equip amb un ple de victòries només embrutat per l’empat i la derrota que es va aconseguir durant la temporada. L’ascens i la copa, merescuts al 100%. Es marquen 75 gols i se n’encaixen 12, sent l’equip més realitzador i el menys golejat.

Jugadors il·lustres

– Freek Hoitema

– Liberto Pedrajas

Medis de contacte

@AnselmosFC

About the Author

Entrenador novell que només busca la diversió en un joc que ens pot aportar tant a les nostres vides.