Damn.. :-)

BSC Kehrsatz Boys are definately a group of energertic well diciplined bunch. Our boys were leaving the stadium with tears in their eyes and a foul taste in their mouths.

Congrats to BSC Kehrsatz Boys..

We enjoyed visiting you. :-)

 

http://stage.hattrick.org/Club/Matches/Match.aspx?matchID=55412220&isYouth=True

 

KB2 5 – 1 THC

Regn 20-7-2011 21.00

192 våde fædre, mødre og andre venner af familierne, stod imod regnen på Stade de Kehrsatz. KB2 besluttede at sende drengene på banen i en ‭3-4-3‬ formation. Følgende spillere løb på banen: Knellwolf – Nabholz, Thomet, Boxler – Schmitt, Schiesser, Städeli, Sonderegger – Mendenau, Ferrer, Krauter.

THCs valgte formation var en ‭3-5-2‬. De stillede op med: Sparre – Brandt, Retov, Sivebæk – Andersen, Beck, Vad, Holm, Rasmussen – Boldt, Skak.

Drengene fra KB2 foretrak tydeligvis at angribe via midten. I dag var det THCs strategi primært at angribe via flankerne. KB2s drenge kom foran i det 21. minut, da energiskeRaymond Krauter blev spillet fri i venstre side af feltet, og fik sparket målet til 1 – 0 ind bag en noget frustreret målmand. THC havde en god mulighed for at angribe i midten, men de huskede deres instrukser og valgte at gå efter fløjangreb i stedet. Hanspeter Knellwolf‘s navn blev sunget igen og igen fra lægterne, efter at han i det 26. minut med en fantastisk redning, havde pareret Anton Skak‘s projektil af et skud ude fra venstrekanten. Jublen gav genlyd over hele stadion da Stéphane Ferrer brød igennem gæsternes midterforsvar og øgede scoren til 2 – 0 for KB2. På dette tidspunkt i kampen blev forsvaret førsteprioriteten for KB2. THC havde en mulighed for at reducere i det 31. minut, og dermed bringe nyt liv ind i kampen, men hjemmeholdets midterforsvar fik sparket bolden væk på stregen, efter et langskud fra venstre. KB2 udbyggede deres føring med endnu et mål, da Raymond Krauter sendte 3 – 0 målet i nettet efter et angreb fra venstre, der gjorde, at han blev helt alene med målmanden. Ingvar Beck lod sig ikke mærke af vejret og lavede nogle flotte ting på banen på trods af regnen. Markus Schiesser havde en gylden mulighed for at score endnu et mål for KB2 i det 40. minut, men han fik sendt bolden lige over mål. 3 – 0 var stillingen ved pausen. Denne halvleg tilhørte KB2s knægte, der kontrollerede spillet i 59 procent af tiden.

Spillerne fra KB2 kunne stadig høre deres træners ord give genlyd, og de styrede deres fløjangreb mod midten i stedet. Selvom hele holdet kæmpede for at imponere, blev Mario Sparre udpeget som problemet, og han blev kaldt fra banen efter 60 minutter. Danilo Tomić fik en chance for at rette op på tingene. KB2 var så fast besluttede på at angribe i midten, at selv deres fløjangreb endte centralt. Det skulle blive værre for de gæstende drenge. Heinz Thomet slap igennem det centrale forsvar i det 72. minut og øgede føringen til 4 – 0. Højresiden hos gæsterne var giftig i dag. Anton Skak fik hjemmeholdets målmand til at se noget dum ud, da han nemt fik reduceret til 4 – 1 i det 76. minut. KB2 formåede at udbygge deres føring til 5 – 1 da Markus Schiesser skar ind i banen fra venstre og fik sendt et velplaceret skud forbi gæsternes målmand. KB2 bragte den samlede boldbesiddelse op på 59 procent og dominerede kampen.

KB2s bedste spiller blev, af de fremmødte forældre, hurtigt udråbt til at have været<a title="Raymond Krauter" href="http:/%2

About themanicorganic

Recently "drawn" in to the amazing world of HatTrick and are on a steep learningcurbe. And after just a few moths i must admit that i feel like Bill Shankly expressed : "Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that"