Scoringens ædle kunst!

Enhver vil vide, at det er en kunst konstant at være farlig foran mål. I Kickers har vi en sådan mand, der dog nu er for gammel og nedslidt til dette, men de “unge” angriberes fortsatte problemer foran målet kan igen bringe The Hattrick King, Emanuele Bortolotto tilbage på grønsværen. I sæsonpausen er stamina dog raslet gevaldigt og han kan knap holde til en 2 km opvarmningsrute inden lungerne springer ud af brystkassen på ham. I morgen søndag, bliver han dog muligvis bragt i spil til en plads på bænken og vil muligvis komme i spil i fald vi mod Scumbags skulle være uheldige at komme bagud.

“21 hattricks i karrieren indgyder respekt hos ethvert forsvar. Det kan meget vel være historikken, der klemmer ham tilbage i startopstillingen ala en anden Peter Crouch.” Udtalte manageren lørdag aften, da han løftede lidt at sløret for morgendagens opstilling.

 

Nu har vi blandt angriberne scoringsproblemer og når en ung gut som Ejnar Lissau er vores topscorer, dog delt med Gian Luigi Federigi, så er der noget helt galt. Lissau har dog kun scoret i cup kampe, mens Federigi har nettet en enkelt gang i ligaen.

“Det er jo decideret pinligt for vore angribere, at de ikke kan hamle op med Lissau, der jo ikke har skyggen af talent.” Sluttede en temmelig irriteret angrebstræner og tidligere topscorer og legende, Rui Graça.

Keeper:  weak
Defending:  weak
Playmaking:  disastrous
Winger:  disastrous
Passing:  disastrous
Scoring:  poor
Set pieces: wretched

About battigol9