Seriemestre

Da vi røk opp til femte divisjon for fjerde gang, satte vi oss et mål om å vinne serien. Vi visste det ville bli en vanskelig jobb i en avdeling med mange gode lag, men alle lagene virket samtidig mulige å slå. I starten av sesongen ble taktikkene nøye bestemt for hver enkelt kamp, men etterhvert dabbet det litt av. Vi glemte å PICe i kanskje fire kamper, noe som kan komme til å straffe oss, samt at vi spilte de fleste kampene uten å legge inn ordre. Likevel forbedret laget seg gjennom sesongen, og utenom to svært uheldige og ufortjente tap på rad mot samme motstander var det som en dans på roser og vi hadde kontroll hele veien.

Fasit etter 14 seierunder var 12 seire, 2 tap og 36 poeng – ett for lite til å rykke direkte opp til fjerde divisjon. Dermed må vi ut i kvalik denne lørdagen på bortebane mot Kapall, et lag fra Bergen som oss, som kom på sjetteplass i sin avdeling i fjerde divisjon denne sesongen. Etter å ha studert de litt mener jeg at vi absolutt er på nivå med dem og har en god sjanse til å vinne, men på bortebane vil det nok bli svært vanskelig – spesielt nå som et par svært viktige spillere er ute av form. Likevel tror jeg fortsatt at vi skal være i stand til å gi de god match, og at kampen uten tvil blir jevn.

Kampen nå på lørdag blir den viktigste så langt i historien til Bønes Fotball, og en seier vil sørge for opprykk til fjerde divisjon for første gang noensinne. Vi går all inn og alt annet enn seier vil være en skuffelse!

About minien