1

Dunarea Calarasi, istorie

876096

Clubul de hattrick A.F.C. Dunarea Calarasi a luat fiinta la data de 06.08.2013,la final de sezon in liga VIII.424! Doar doua meciuri mai erau de jucat, echipa le-a castigat si a terminat pe locul 3.

Echipa a beneficiat de o promovare suplimentara si a ajuns in seria VII.722. Dupa 3 sezoane in aceasta serie, Dunarea termina pe pozitia 2 si castiga promovarea directa in VI.197, dar a ales sa se mute in VI.296. Aici am jucat 2 sezoane, in care am terminat pe pozitia 6, respectiv 4.

In sezonul 46 conducerea decide sa mute echipa in seria VI.292, unde incheie primul sezon pe locul 4, iar in sezonul urmator pe primul loc cu o promovare directa!

Insa promovarea in V.136  a venit prea devreme si Dunarea a terminat pe locul 7, revenind in seria VI.

I sezonul 49 echipa defileaza prin seria VI.345 si termina pe prima pozitie, dar pierde categoric meciul de baraj.

Se decide din nou schimbarea seriei si echipa ajunge in VI.381 unde termina primul sezon pe locul 2 si pe primul loc in al doilea sezon. In meciul de baraj echipa Dunarea castiga detasat. Nici de aceasta data promovarea nu a fost de bun augur si echipa din Calarasi termina pe locul 7 in seria V.218, retrogradand direct.

In sezonul 53 echipa joaca pentru ultima data in ultimul esalon, in seria VI.500 si reuseste sa termine pe primul loc si mai apoi sa castige si meciul de baraj.

In seria V.126 Dunarea reuseste un onorabil loc 4, iar in sezonul urmator ne mutam in V.202 unde reusim sa terminam pe primul loc, cu o singura infrangere si obtinem promovarea directa.

Pentru prima data in seria IV, mai exact in IV.51, Dunarea Calarasi termina doar pe locul 6, dar castiga meciul de baraj cu un categoric 6-0.

In sezonul 57 echipa se muta in seria IV.60, o serie puternica si frumoasa, unde echipa termina pe un nesperat loc 3. In acest sezon echipa scrie istorie si in Cupa Romaniei unde ajunge pana in runda 9.

Pentru sezonul 58 am decis din nou sa mut echipa in seria IV.9, serie care probabil a inregistrat cele mai multe mutari si care a ajuns sa fie seria cu rang 3.

Acum istoria se scrie……