Bajnoki szünet

Villámnyilatkozatok a 22.000 néző (teltház) előtt lejátszott Egri Csillagok FC – Lipták Grund szezonzáró mérkőzés után:

Gabriel James vezetőedző: Könnyed játékot kértem a pályára lépő játékosoktól, ezt maradéktalanul teljesítették. A végén ugyan izgulnunk kellett, hogy győzelemmel búcsúzunk-e a közönségtől, de a debütáló Kendra Kund (18) nyilván hallhatott valamit arról a taktikai elemről, amely szerint a mérkőzés végén kell három pontot érő gólt lőni, hogy az ellenfélnek ne legyen ideje válaszolni rá. Gratulálok a fiatal játékosnak, és köszönöm a csapat szezonbeli munkáját. Egyben köszöntöm a bajnokság házi gólkirályát, Tonny Curverst, aki ezen a meccsen nem talált ugyan a kapuba, de összességében 13 gólt szerzett, őt Virgile Turpin követi 10 góllal.

Kendra Kund (18, szélső): Köszönöm a lehetőséget, amit a második félidőre kaptam meg. A mester azt mondta az öltözőfolyosón, hogy most már rendszeresen számít majd rám. Én már alig várom a következő szezon kezdetét.

C_Brown menedzser: Megmentettük a világot, megérdemlünk egy kis pihenést. Jelenleg sült tökkel, limonádéval, egy kicsit később Szépasszony-völgyi látogatással várjuk a csapat minden tagját, ahogy a pályáról lejövők kilépnek a zuhany alól, már indul is velünk a busz. A következő szezonra személy szerint vért, verejtéket és könnyeket ígérhetek, addig pedig kapacitálom a csapat tagjait és alkalmazottjait, hogy tegyenek minél több kárt az egri borokban és a szépasszonyokban, lányokban, kinek-kinek a kedve szerint! Hajrá Csillagok!

About c_brown

Ötvenes hivatalnok / State official, in his fifties