10. Labdabiztos Hattrick Kupa

Hamarosan útjára indul a jubileumi, 10. Labdabiztos Hattrick Kupa! A barátságos mérkőzések helyén már a tizedik alkalommal lebonyolítandó versengést a Labdabiztos nevű fociblog írja ki, szervezi, résztvevői a blog köré összegyűlt közösség, valamint az érdeklődő Hattrick menedzserek.

Az Egri Csillagok FC a sorozat második kiírásától vesz részt a küzdelmekben. Íme egy kis statisztika az eddigiekről, a mi szemszögünkből:

Az eddigi 9 kupasorozatban tehát 81 meccset játszott az Egri Csillagok FC, amelyeken 33 (27+6) győzelem és 48 (46+2) vereség született. Tudni kell, hogy a kupasorozat csoportmérkőzései a kupamérkőzések szabályai szerint zajlanak, tehát mindenképpen eldől a meccs, a pontokat is így számítják.
159 rúgott gól mellett 224-et kaptunk, és mindösszesen 95 pontot szereztünk. Ez arra volt elég, hogy legjobb eredményként a 8. LBK-n 11. helyezést, legrosszabb eredményként, bár az Elnök Kupát megszerezve a legutóbbi, 9. LBK-n 25. lett a csapat.

Elindul hát a 10.! Presztízs-csaták, taktikai küzdelmek, jóleső győzelmek és “derült égből ökölcsapás” vereségek, örök fogadkozás a visszavágásra, és örök küzdelem az előbbre jutásért. Hölgyeim és uraim (link):

 >> a 10. Labdabiztos Hattrick Kupa!

…amely a részvételi feltételek ismeretében 2012.07.08. (vasárnap) 23 óra 59 percig fogad jelentkezéseket a jubileumi tornára a fent linkelt blogban.

About c_brown

Ötvenes hivatalnok / State official, in his fifties