50-35-12-11

Az Egri Csillagok FC az új szezon kezdetén közleményt adott ki, amely az alábbiakban olvasható:

(Brief summary of this post: 50th Hattrick season, 35th Hungarian league season, 12th ECSFC season, 11th LBK friendly cup season. Go, and collect all!)

Tisztelt olvasóink, szurkolóink, barátaink és ellenlábasaink, alkalmazottaink, valamint végül, de egyáltalán nem utolsósorban: tisztelt játékosaink!

Elérkeztünk hát pályafutásunknak erre a pontjára, amelynek meghatározása remekül össze van foglalva a közlemény címében: 50-35-12-11. Megkezdődött a Hattrick 50. jubileumi szezonja, amelyben a 35. magyar bajnokság fut éppen. Az Egri Csillagok FC a 12. szezonját kezdte meg, amelynek során a bajnokság tartama alatt lezajló 11. Labdabiztos Hattrick Kupa sorozatára is benyújtotta a nevezését.
Amint látható, a csapat szurkolónak elvárása a bajnoki cím megszerzése. A csapat menedzsmentje nevében C_Brown 2012. október 9-én szurkolói ankét keretében elemezte a szurkolói elvárást, amelynek eredményeként nyilvánvalóvá vált, hogy a csapat eredményei alapján képes, körülményei alapján viszont nem tűnik képesnek a bajnoki cím elérésére. A menedzser viszont gyorsan hozzátette: a labda köztudottan gömbölyű, így minden adódó esélyt ki fog használni az Egri Csillagok FC, hogy az 50/35/12. szezont az elvárásoknak megfelelően teljesítse.
A célok elérésének eszköze természetesen az A-csapat, amelynek jelenlegi szintre való építése bizonyos áldozatokat kívánt meg a klub egészétől. Ezt főként a B-csapat szenvedte meg, amelynek újratervezését ificsapatunk, az Egri Szikra remélhetően sikeres bajnoki szereplése után a fiatalok bevonásával kezdünk meg. Ennek az építkezésnek a kezdete nagyjából egybe fog esni a 11. LBK indulásával, így a klub sikeresen tudja majd összekötni a kellemest a hasznossal.
Várunk tehát mindenkit a mérkőzéseinken!
Kérjük, ne tévesszék össze virtuális futballcsapatunkat a valóságos futballbajnokság első osztályában kizárólag idegenben hősiesen helytálló egri csapattal (hajrá Egri FC!). Az Egri Csillagok FC-nek (a két bajnokság között átépített) minden igényt kielégítő, világszínvonalú létesítménye, a 28.000 nézőt befogadó Gárdonyi Park vár minden szurkolót, akik élőben szeretnék élvezni az 50-35-12-11. bajnokság összes mérkőzését!

Hajrá Csillagok! – Hajrá Szikrák!

About c_brown

Ötvenes hivatalnok / State official, in his fifties