Termékeny hétvége előtt

“…mindenesetre ebben bízunk… és persze magunkban” – jelentette ki C_Brown menedzser pénteken reggel, miután az asztalra helyezte üres kávéscsészéjét a klubház VIP-bárjában.

I. Az Egri Csillagok FC két fordulón van túl a bajnokságban, igaz, három mérkőzést játszott a csapat. Az első meccsen minden bizonnyal csupán az érdeklődés szintjén vett részt a társaság, hiszen a Flórián tér együttesétől 7-1 arányú vereséget szenvedett. Aki látta a mérkőzést, megállapíthatta, hogy mire a Csillagok játékosai rájöttek, hogy itt bizony meccs van, addigra a játékvezető le is fújta az egészet (igaz, azóta nem tudtak kikapni a fiúk).
Ezt követte a bajnokságban az ÚjVagyokNeBántsatok fc ellen a hazai győzelem (3-1), majd aztán egy nagyon szép idegenbeli győzelem a Change Fc ellen, amely csapattal sosem tudni, hogy hányadán állunk. Ezúttal küzdelmes mérkőzésen elhoztuk a 3 pontot.
Az október 27-i ellenfél ugyanez a kategória. A Juventus-GAL együttesével négy mérkőzést vívott az Egri Csillagok FC, ebből 2 győzelem és 1 döntetlen mellett 1 JG siker az eredménysor. Szombaton minden bizonnyal megtelik majd a Gárdonyi Park, hiszen érdekes és fontos mérkőzés következik. A Csillagok győzelme esetén a 2. helyre lépne, mivel C_Brown menedzser az alábbi végeredményekre számít a 4. fordulóban:

Egri Csillagok FC – Juventus-GAL 1
Bakonynána FC – ÚjVagyokNeBántsatok fc X1
JoeDeMiro FC – Change Fc 1X
Hellinger – Flórián tér 2

 

II. Ificsapatunk, az Egri Szikra a regionális bajnokság 12. fordulóját követően 4 pontos előnnyel – és meggyőző teljesítménnyel – áll az első helyen. Ma délután tehát csakis a Szikra-játékosok kezében a kulcs a bajnoki címhez, mivel amennyiben hazai pályán legyőzik a SmallGods együttesét, a forduló többi, illetve a zárókör eredményétől függetlenül bajnok lesz a csapat.

A hátralévő mérkőzések:
Egri Szikra – SmallGods
Csírák – Egri Szikra

Jelenlegi állás:

About c_brown

Ötvenes hivatalnok / State official, in his fifties