Az 54. szezon legizgalmasabb jelenete: öngól

Az Egri Csillagok FC menedzsmentje a Hattrick 54. szezonját pontveszteség és kapott gól nélkül tervezte lezárni. Erről a tényről – érthetetlen módon – kizárólag a Csillagok-játékosokat nem tájékoztatták, így a szezon folyamán kapott egyetlen gól – egy öngól.
Történt pedig, hogy 2018. augusztus 11-én, egy felhős, éppen ezért rendkívül fülledt, nyári napon az Egri Csillagok FC bajnoki mérkőzésre utazott Ötvöskónyiba. Az összecsapáson csak a gólkülönbség volt kérdéses, semmi más nem. Ugyanakkor érdemes tudni, hogy ezen a mérkőzésen lépett pályára első alkalommal Ákos Zselénszky, a ‘Csillagok ificsapatából, az Eger Sparksból felhozott ifjú szélső. Nos, a fiatalember nem bírt felülemelkedni az izgalmán, illetve elfelejtette elolvasni a playbooknak a hazaadásra vonatkozó fejezetét, mivel a 38. percben egy remek szabású öngólt lőtt saját csapatának kapujába. Az eredmenyek.com oldalon külön videóban emelték ki a találatot.
Ez a gól az egyetlen, ami az 54. szezonban az Egri Csillagok FC hálójába került, de C_Brown menedzser nagylelkűségének jeleként ezt a találatot is a ‘Csillagok góljai közé számolják majd.

A mérkőzés végeredménye: Ötvöskónyi – Egri Csillagok FC 1-11

Hattrick_54season_ongol

 

About c_brown

Ötvenes hivatalnok / State official, in his fifties