Laukó Soma, az 55. szezon új reménysége

Az izgalmasabb szakaszukba léptek az 55. szezon bajnokságai, köztük az V.112 is, amelyben az Egri Csillagok FC szerepel. Az igazat megvallva: a bentmaradásért küzd a csapat, erre néhány kieséssel végződött V. ligás szereplés után az idén felcsillant valami halovány reménysugár. A menedzsment megfelelőnek tűnő átigazolásokkal segíti ezt a folyamatot, az ificsapat pedig új reménységek kiedzésével. Az ificsapat az éppen most véget ért bajnokságban a 3. helyen végzett, C_Brown menedzser pedig teljesítménye alapján szerződést ajánlott a felnőtt csapatba kerüléshez Laukó Soma középpályás fenoménnak. A 17 éves fiatalember párás szemmel fogadta el a felkínált lehetőséget, még azzal együtt is, hogy az aláírás után két nappal már kezdőnek nevezték egy barátságos mérkőzésre.

Egy teljesen barátságos mérkőzésre…

egricsillagok_tingari

lauko-soma-match1

A kifejezetten barátságos mérkőzésen Laukó 4*-os teljesítményt nyújtott, egy igen fineszes gólt is elhelyezett az ellenfél kapujában, majd a 78. percben kisebb sérülés miatt cserére kényszerült.

Hatalmas hiba után a bal oldalon Soma Laukó indult meg a védőktől szerzett labdával, elfektette a kapust, majd az üres kapuba lőtt.

Mindenesetre mind Cristian Pop edző, mind C_Brown menedzser rendkívül kedvező nyilatkozatot tett a mérkőzést követő sajtótájékoztatón a játékos jövőjébe vetett bizalomról, kulcsjátékossá neveléséről, és így tovább. Az is igaz, hogy az Egri Kurír sportrovata egész oldalas cikket szentelt az ifjú tehetségnek. Kiegészítő információ: jelenleg nincs barátnője.

About c_brown

Ötvenes hivatalnok / State official, in his fifties