Egy elmúló hét eredménye

A minap fli98 managerúr nézett be szerkesztőségünkbe. Épp már a kismilliomodik piszkozatunkat vágtuk szemétbe mikor épp benyitott. Szó mi szó nem ilyen fogadtatásra akart belátogatni hozzánk fli98. Elmondta nekünk, hogy min kéne javítani a következő hetekben, visszahozni a régi aktívságunkat; hogy megint írjunk naponta a blogra, hisz szinte minden nap történik valami esemény, szerencsére. Elősször is én tisztásztam a jó elképzeléseket, de egyenlőre nem a teljes jólképzett csapat áll a rendelkezésemre, hanem egy 3 diákmunkás akik azért segítenek, de a munka nagy része most igazán rám hárul. Sajnáltatni nem fogom magam így tényleg térjünk a tárgyra.

Sajnos rosszul indult a hét a Hungária számára, mert szerdán sajnos egy visszavonhatatlan adminisztrációs hiba miatt rossz játékosokat neveztek a Labdabiztos kupa 2. fordulójára. Felelősségre vonni egyik fél sem fog így sajnálatos, hogy vereséget szenvedtünk a hazai közönség előtt a Football Club Actors ellen. A mérkőzés elején még a Hungária “öregebbjei” még megtudták szorongatni a vendégeket, de a jóval magasabb szintű Actors megállíthatatlan volt, és a 36 valamint a 38. percben szerezték egymás után a gólokat. A második félidőben sor került a kegyelemdöfésre így az eredmény 0-4-el fejeződött be. A B-csoport tabelláján a 8 csapatból 6. helyen áll a csapat 50%-os eredménnyel, 3 ponttal,1 győzelemmel, 1 vereséggel, 3 rúgott és 4 kapott góllal (-1-es gólkülönbséggel).

És ha itt a szombat, akkor bajnoki mérkőzések a VII.osztályban, mikor is a bajnokság és a szezon a feléhez ért, mindenki kielemezheti magában az elmúlt fél szezont. A Hungária pedig élvezettel játszotta végén a RE FC stadionjában a mérkőzését, az eredmény 1-3 lett a Hungária javára. Gerardo Napia edzőúr nyilatkozatából idézünk:

“A bajnokságban bebizonyítottuk, hogy nincs olyan csapat amely megállítana minket így a következő fél szezont már jobban tudjuk kezelni, hisz kiismertük ellenfeleinket, és mostmár biztosan tudjuk mik az ellenfelünk gyengéi.”

A következő héten a labdabiztos kupában a NagyAti’73 FC – FC Hungária mérkőzést fogják megrendezni, valamint a visszavágó következik a RE FC ellen immár hazai pályán, megint csak azt tudom, mondani, hogy reménykedjünk és akkor győzünk. Valamint külön köszönet azoknak akik eddig is követték és annak is aki most ismeri blogunkat.

About fli98

Egy kis csapat nagy BLOGJA!