Legfrissebb hírek
0

Célfotó döntött, de meg van a bajnoki cím a kicsiknek

 

Az utolsó meccs döntött a bajnoki címről, amit ezúttal a törpe bikák nyertek egy a 75. percben szerzett József Sponga góllal. A bajnoki tabella meglehetősen szorosra sikeredett:

Read the rest of this entry »

0

IV.42 – 33. szezon beharangozó

 

Nos hát, ahogy Laurenzio (254404613) barátunk megmondta vala: “A következő idényben a negyedben a helyünk” – bizony úgy is lett. Ha már itt vagyunk, célszerű lenne berúgni bennmaradni, igaz ennél azért nagyra törőbb célok vannak megfogalmazva, még pediglen az első négyben a helyünk, így első ránézésre részegen. Ismét elmondható, hogy létezik ennél könnyebb csoport – szám szerint 58 harmatosabb lett volna a 64-ből b@ssza meg– , de azzal a kihívással kell megbirkózni, ami épp elénk kerül majd szépen direkt kipotyogunk, ha megunjuk. A csoportból harmadba távozó MASZAT Asztalitenisz gárdáját a kupában sikerült otthon elbúcsúztatni idén, így hát mondhatni, itt mindenki verhető csak fizikai erő kérdése. Ha már a kupánál tartunk, akkor az a tény is megemlítendő, hogy az 1941 Videoton csapatát is legyőztük idén (362025929) ráadásképp idegenben. Mivel az osztályozók még nem zajlottak le, így csak tippelni lehet, hogy mely csapatok fogják alkotni a 33. szezon IV.42 (11597) csoportját. Viszont ezt a 10 csapatot megvizsgálhatjuk a 32. szezonbeli statisztikák fényében:

Read the rest of this entry »

0

32. szezonzáró értékelő

A bajnokcsapat

 

Pár órája, hogy véget ért az utolsó forduló, amely újabb Bikavér sikert hozott (352773328). A mai ellenfél az előző idényt még a negyedben töltötte, most pedig a bennmaradásért kellett küzdenie, de végül mégis kiestek..két gólon múlott.
A Bikavér csodás szezont zárt. Veretlenül, mindössze egy döntetlennel hozta a 14 bajnokit és a kupában a 9. fordulóig jutott, ahol a Little Shop of Errors állította csak meg (362834619), aki több első osztályos csapatot is kényelmetlen helyzetbe hozhatna, értékelései alapján.
     

Felső sor balról: Nicolaas Geessink, (Edző)  1. Carlos Iriarte, 2.Alarico Matamala, 3.Walery Kardas, 4.Pancrazio Ricci, 5.Quintino Soares Lima, Polska6. Marcin Frączkowski, 7.Gonzalo Sánchez Ortiz, Suomi8. Samu Vallin , 9. Jonny Tungander, 10.Roland Kiszi, 11.Albrecht Genelin, 15.Bence Licska, 16.Kristóf Kiss, 18.Sándor Végh, Srbija20. Dragan Adašević, 28.Antonio Laurenzio, 33.Sergio Tabini, András Gelbmann, József Csanád   

 

Szépen erősödött a csapat, igaz a kupameccsek miatt volt némi edzéshely vesztés, de..

Read the rest of this entry »

2

Új igazolás – Roland Kiszi a gólzsák

 

Pont egy hete, november 6-án érkezett a Bikavér csapatáshoz Roland Kiszi a Vadkerti Vasas AS-tól 462 millióért.  DangerRoss menedzser beváltotta azon ígéretét, mely szerint erre az idényre komolyan megerősíti a támadójátékot. A 25 éves António Napoleão -tól megvált a klub és 3 kiváló csatár érkezett a keretbe. A 19 éves svájci Albrecht Genelin (335 m), a 20 éves olasz Sergio Tabini (374 m) a holtidényben, míg Kiszi az első forduló után bújhatott Bikavér mezbe. A tegnapi hazai meccsen mutatkozott be Roland a Bikavér szurkolóknak és mindjárt egy parádés gólt is vágott. – Hatalmas tehetség, aki előtt még nagy jövő áll. Mindent megteszünk hogy kellőképp kibontakoztassuk képességeit – mondta DangerRoss a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. Az öltöző előtti folyosón csíptük el Roland Kiszit és kérdeztük új klubjáról a múltról, jövőről, csajokról, bulikról:

Roland Kiszi – Gratulálok a győztes mérkőzéshez és a rúgott gólhoz. Milyen érzés Bikavér mezben játszani?

Read the rest of this entry »

2

V.20 – 32. szezon beharangozó

 

Új szezon, új célok, új remények. Izgatottan várja mindenki a 32. szezon rajtját, de nézzük meg kicsit közelebbről a csoport csapatait. 3 új csapat érkezett a csoportba, mivel osztályozós csapataink átugrották a lécet és maradtak az ötödben. Az előző idénybeli beharangozóhoz hasonlóan összeollóztam egy Alltidos HatStat rangsort:

Read the rest of this entry »

1

31. szezonzáró értékelő

 

DangerRoss-t az FC Bikavér menedzserét kérdeztük a 31. szezonról:

– Az FC Bikavér csapata összességében jól szerepelt a bajnokságban és bár ugyan az első helyért már rég nem volt partiban, de a  2. helyezést igazából semmi nem veszélyeztette. 9 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség a mérleg. Mennyire lehet elégedett az eredményekkel a menedzser?

Read the rest of this entry »

0

Csiperke csirke Bikavérrel nyakonöntve (recept)

 

Végre nincs 30 fok a lakásban és lehetőségem nyílt az egyik kedvenc szabadidős tevékenységem gyakorlására. Mi más lehet fontosabb egy normális férfinek, mint a hasa :) Azt hiszem így kezdődött a közelebbi ismeretségem a fakanállal úgy 19-20 éves koromban. Valahogy úgy vagyok én a főzéssel, mint Király L. Norbi a színpadi mozgással. “Csak úgy jön” hogy mi mivel passzol, harmonizál :)
Nagyon fontosak az előkészületek, bár a boltban általában rögtönzöm, hogy épp milyen összetevőkkel kívánom elkészíteni a harapnivalót. Egy jó barátom mondta évekkel ezelőtt, hogy józanul nem lehet finomat főzni és meg kell hagyni, lehet benne vmi igazság, mert rendre jobb lesz az étel, ha lehörpintek közben egy-két pohár Szekszárdi Bikavért :) A mai napi főzés sem kezdődhetett másképp. A hozzávalók és a borom társaságában arcoskodok épp a mai nap szlogenjével: 😀

Read the rest of this entry »

3

“Már nincsenek feljutási reményeink” – nyilatkozta DangerRoss a Bikavér menedzsere

DangerRoss-t az FC Bikavér menedzserét kérdeztük:

– Több mint egy hónapja nem hallottunk a csapat háza tájáról híreket, ezért szeretnénk pár kérdést feltenni az elmúlt időszakról. Kezdjük a bajnoksággal. 3 mérkőzést játszott le az elmúlt 1 hónapban a csapat. 1 döntetlen, 1 győzelem, 1 vereség sorrendben a mérleg. Mennyire lehet elégedett a csapat az eddigi eredményekkel?

Read the rest of this entry »

0

Bikavér 2 – 0 Anti-bodza


FC Bikavér – Anti-bodza SE

2011-07-16 15:30:00 FC Bikavér Arena (39839 néző) – (337353445)

Read the rest of this entry »

0

Kuba nem bírt Mózesékkel

Magyarország 4 – 0 Cuba (334762145)

 

A mérkőzés 26146 fizető nézőt vonzott az igen szép Jesus Portillo Arena nézőterére ezen a felhős délutánon. A kissé idegesnek látszó Magyarország-játékosokat a vezetőedző érdekes ‭3-4-3‬ felállásban küldte pályára. A csapat Andrejcsik – Miatow, Kubik, Mózes – Horváth, Országh, Babinszki, Csákány – Nyári, Karbuczki, Pelle összeállításban kezdett.

Read the rest of this entry »