Latest Headlines
0

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

A tavalyi évek sikertelenségeit hivatott kijavítani az a mai rendkívüli tulajdonosi értekezlet,melyről meg is érkeztek az első hírek!Mint azt szerkeztőségünknek elmondta egy,az épületben dolgozó, neve elhalgatását kérő forrásunk,hogy az edző váltással,kapcsolatos hírek igazak!7-3 arányban szavaztak Aghildo Saldanha menesztése melett.Azonban az új edző kiléte még kérdés…Cikkünk folyamatosan frissül.

0

Átigazolási hírek!

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Mint az elmúlt hetekben megszokhattuk,ismét változott Fc Igyálmég kerete!

Többek meglepetésére Balog után távozott a védelem másik bástyája,a szabadrúgás specialista Vincze Kornél,valamint Nikolov Kornél aki a szélen volt alapember,mindeketten a csapatnál eltöltött idő alatt 50 gól fölé mentek,ami mindenképp megsüvegelendő teljesítmény.Vincze Szlovéniába az V.osztályban szerplő MNK IZOLA RETURN-hoz,még Nikolov az olasz V.ligába a DEPORTIVO LA FRANCANA csapatához írt alá.További sok sikert a játékosoknak!

Érkezési oldalon, a fiatalítás jegyében az épphogy 22 éves svájci középhátvéd Sven Elkuch,valamint a szintén 22.ben járó román szélső Adrian Amărculesei került leigazolásra.Mindkét játékos a fent említett távozókat hivatott pótolni!Mindketten szereztek már gólt elöző csapatukkal az idei bajnokságban.Reméljük így folytatják nálunk is!

Hajrá Igyálmég!

0

Végzetes vacsora.

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Mint önök is tudják Sivatagi Rohamcsigák elleni idegenbeli mérkőzésünkre mindössze hat játékos utazott el. Szlancsik,Gáti,Kurucsai,Keserű,Pérez Alonso és Ormos.Mivel nem sikerült kiállítanunk a kezdéshez szükséges 9 játékos,a szabályok értelmében, játék nélkül az így is esélyesebb hazaiaké lett a három pont 5-0ás gól különbséggel…

A csapat vezetőségét kérdeztük,hogy mégis mi történt..Megkeresésünkre a csapatorvos Kóbor János adott ki egy nyilatkozatot,melyet változtatások nélkül közlünk:

“Tisztelt Sajtóosztály!

Mint azt biztosan sokan tudják,csapatunk minden pénteken az utolsó edzés után egy amolyan hagyománynak számító vacsorán vesz részt, az edző pályához közeli, kővágótöttösi Vadász csárdában!A gárda két féle vacsora közül választott:A szerencsésebbek egy jó kis Pacal pörköltet ettek,míg a másik felük sajnos a félig átsült szarvas steaket választották!Mint még aznap este kiderült félig sem volt átsütve, és nyolc játékost ételmérgezés gyanújával korházba szállítottak.A vizsgálatok kimutatták ,hogy a megbetegedés oka egyértelműen a szarvashús volt.Két napon belül minden játékost haza engedtek a megfigyelés alól,nyagyobb baj nem történt…Az étterem is megtette a szükséges intézkedéseket,jobban átsütik a húst,sőt a bajnokság hátralévő részében a teljes klub ingyen fogyaszthat a csárdában!Sajnos ez volt az oka,hogy gárdánk nem tudott kiálni a mérkőzésen.

Figyelmüket köszönöm!

Tisztelettel:Kóbor János csapatorvos”

Kedves olvasóink!mindenki döntse el maga ,hogy jól jár-e a csapat az ingyen kajával…a hagyomány az hagyomány…(a szerk.)

0

Edzői értékelés.

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Sajnos az elmúlt hetekben sem történt túl sok pozitívum Fc Igyálmég csapata körül!A tizedik forduló elött, még mindig csak egy győzelmet tud felmutatni a gárda kilenc vereség mellett.Az utolsó három bajnokin pedig gól nélkül maradtunk..Sajnos egyre több az elégedetlen hang a szurkolók körében is,napról napra nő a kétségbeesés.

Megkérdeztük a gárda edzőjét Agildo Saldanhat mi a véleménye a kialakult helyzetről,meglepetésünkre nagy őszinteséggel állt a kérdéshez…

“Tudják,az az igazság,hogy mikor neki futottunk a szezonnak,már az első két meccs után látszott,hogy a bentmaradáshoz is bravúr kellene.Ez egyre inkább elérhetelennek tűnik,kilenc forduló után tíz pont hátrányban.Az ami elég volt az V. Ligában,az itt már kevés.A játékosaink elfáradtak,kiábrándultak.Akik eddig vezér egyéniségek voltak,teljesen kiégtek gondolok itt többek közt Balogra,Nikolovra,Vinczére..Kellett a frissítés,de szezon közben nehéz az újakat beépíteni.Az ifiből felhozott játékosok is sok lehetőséget kapnak,mert tulajdonképpen kiestünk.Sajnálom,hogy ezt ilyen korán ki kell mondani,de kár lenne hitegetni a szurkolókat és mindenki mást is!Remélem az új igazolások segítenek és a csapat rám cáfol valami isteni csoda folytán!Azonban a realitás nem ezt mutatja.Megígérem minden meccsen harcolni fogunk…De nagyon nehéz lesz…”

 

0

5. Bajnoki

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Igyálmég hétvégén Budapestre utazott Lesipuska csapata ellen játszottuk 5. bajnokinkat és elszenvedtük 4. vereségünket.Már a második percben hátrányba kerültünk és ez a késöbbiekben sem változott…Sőt a 35.percben nőtt a különbség 2-0ra.A taktikai változtatások ellenére sem sikerült módosítani az eredményen,hiába változott a felállás,három csatáros játékra álltunk át,így is gól nélkül maradtunk.A végére kaptunk még kettőt,így a végeredmény egy nagyon elszomorító 4-0 lett.Gratulálunk az ellenfélnek.

Reméljük a továbbiakban sikeresebben fog szerepelni a gárda…..Hajrá Igyálmég!

0

Átigalozási hírek!

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Mint önök is tudják,sajnos ez a szezon nem az elvárásoknak megfelelően indult.Az eddig lejátszott öt mérkőzésünkből csak kettőn szereztünk gólt,ellenben egyik játéknapot sem úsztuk meg kapott gól nélkül.A gólarányunk borzalmas 7 rúgott,19 kapott gól.

A vezetőség szerint a helyzet tarthatatlan és a bentmaradás érdekében a keretben változásokra van szükség.Nem is tétlenkedett az elnökség,két játékos került eladásra:A klub egyik ikonja távozott Balog Izsák személyében,valamint Mičević érkezése miatt a keretből kiszoruló fiatal középpályás tehetség Vágvölgyi Szabolcs is.

Balog a klubbal bezsebelt 6 bajnoki elsőséget és tevékeny részese volt a csapat IV.osztályig történő menetelésének.Hátvéd létére elég gólerősnek bizonyult,hiszen több mint 30 gólt szerzett tétmeccseken.A vezetőség a szerdai edző meccs után búcsú ünnepséget tartott a tiszteletére.Új csapata a nyíregyházi Verbi Fc lett.Sok sikert kívánunk neki a jövőben.

Vágvölgyi Szabolcsra az argentín V.osztályban szereplő La Deidad klubbja csapott le.Ő Igyálmég 29. és egyben a második legnagyobb haszonnal értékesített játékosa.A hozzáértők szerint fényes jövő áll a csapat színeiben 11 gólig jutó játékos előtt.Még biztosan hallunk róla….Sok sikert kívánunk….

Érkezési oldalon is van bejelenteni való:Nassim Sayef személyében egy 18 éves fiatal csatár érkezett a török YeŞiLyAyLa_Fc től,illetve az ifi csapatból kapott profi szerződést a 17 éves középpályás Fekete Benjámin.Mindketten be is mutatkoztak már a csapatban.Eredményes pályafutást kívánuk nekik.

Kövesdi István a csapat tulajdonosa szerint,még nincs vége az igazolásoknak,hiszen Balog utódját még keresik.Így a napokban várható újabb bejelentés.Kiváncsian várjuk…Addig is köszönjük a figyelmüket…

0

53.Szezon Magyar Kupa!

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Az idei szezon is a kupa küzdelmekkel kezdődött!Igyálmég csapata FC Savaria  ellen kezdte meg szereplését,egy megnyugtató 0-10 es győzelemmel.A bot csapat ellen a gólszerzőink: Balázs Róbert 2;Vágvölgyi Szabolcs 1;Kurucsai Ábrahám 2;Pelei Vince 1;Balog Izsák 1;Berthold Stainier 2;Csoknyai István 1.

A második fordulóban Reszegi FC csapatához látogattunk Debrecenbe.Keserű Sándor,Nikolov Kornél és Mauro Pérez Alonso góljával klubbunk 0-3 arányban diadalmaskodott.A mérkőzés krónikájához hozzá tartozik Balog Izsák kiállítása is miután a 22. és a 87.percben is besárgúlt,így a következő fordulót ki kell hagynia eltiltás miatt!.

A harmadik fordulóban Scifo-coach gárdája látott minket vendégül tatabányai otthonában.Sajnos már a 4.percben hátrányba kerültünk és az ételmérgezés okozta fertőzés miatt megfogyatkozott csapatunk később sem tudta szépíteni az eredményt,sőt még két gólt kapva 3-0ás eredménnyel zárult a meccs.Ami az idei kupaszereplésünk végét jelentette.

Jövőre újult erővel és remélhetőleg minden eddigi szereplésnél sikeresebben vágunk majd neki az új kiírásnak.

Hajrá Igyálmég!

0

Átigazolási hírek!

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Az alábbiakban az elmúlt időszak átigazolási híreiből szemezgettünk !Legutobbi hasonló cikkünk óta,szó szerint egy pár igazolásról tudunk beszámolni:

Távozó:Berthold Stainer aki 5 hónapig volt a keret tagja,ez alatt 19szer szerepelt a csapatban,tétmeccsen hat,barátságos meccsen pedig két találatot szerzett.Posztjait tekintve pedig szinte mindenhol megfordult a pályán,a kapustól a csatárig.A játékos pályafutása első mesterhármasát csapatunk színeiben érte el inmacolata fc ellen. Eladásának csak anyagi okai voltak,hangoztatta a csapatvezetés.A játékos haza,a belga VI. Osztályú F.C The future csapatához igazolt.Sok sikert a továbbiakban!

Érkező:Mičević Lino személyében ,egy 23 éves középpályás tehetség érkezett a csapathoz!A játékos korábban a holland V. osztály küzdelmeiben edződött.Eddigi pályafutása során 23 találattal büszkélkedhet.Reméljük ez a szám csak nőni fog,Sok sikert a csapatban!

 

0

Áttekintés.

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Örömmel tudatjuk önökkel,hogy sajtószobánk újra jelentkezik!Az elmúlt közel egy szezonnyi időszak,amíg nem jelentkeztünk,klubbunk történetének legsikeresebb időszaka lett!Az elmúlt szezonban sikerült Óbudai Véraláfutás csapatát az utolsó fordulóban legyőzve,megnyerni V.osztályú csoportunkat.Ezzel a bődületes sikerrel egyenes ágon jutottunk a IV.osztály küzdelmeibe.

A vezetőség és a szurkolók sem tűztek ki messze menő célokat a szezonra,mindössze a tisztes helytállás a cé.A bentmaradás lenne az igazán nagy eredmény,amiért a csapat mindent meg is tesz,de ehhez komoly erősítésekre lenne szükség!Leginkább a védelemben és a csatársorban vanak hiányosságaink.

A stáb nemrég adott ki egy közleményt,hogy igyekeznek erősíteni a gárdán!Első lépésként érkezett a rendkívűli tehtségnek tartott Mičević Lino,aki a középpályát hivatott erősíteni!

Sajnos az eddigi eredmények a további erősítés felé mutatnak,hiszen a Gárda a lejátszott 4 meccséből mindössze egyet nyert meg és három ponttal a 7. helyen áll.

Reméljük a legjobbakat!Hajrá Igyálmég!

0

Átigazolási körkép

Tisztelt Szurkolóķ,Kedves Érdeklődők!
Fc Igyálmég vezetősége rövid közleménybem tudatta a nagyérdeműt,hogy  Jan.8án a távozók sorát gyarapítja Somlai Ágoston is ,a szélső és középpályás poszton bevethető játékos a Brazil V. Osztály 161.csoport regnáló bajnokához a Cruz Maltinoshoz igazolt,Jan.7én pedig sikerült megállapodni a szlovén IV. Ligás FC Nazarje csapatával a saját nevelésű ,18 éves középpályás tehetség ,Janics László átigazolásáról!A hír nem érte váratlanul a rajngókat,hiszen tudjuk klubbunk egyik alapköve az utánpótlás képzés!Így sok olyan tehetségtöl vagyunk kénytelenek megválni,akik később alap emberek lehetnének.Azonban a folyamatos eredmény kényszer miatt nem mindig férnek be a keretbe,ezért az optimális fejlődésük érdekében elengedik őket!Ez viszont nem  azt jelenti,hogy a továbbiakban nem foglalkoznának velük,hiszen már töb játékos is vissza igazolt.
Eze  apropóból, engedjenek meg egy összefoglalót a saját nevelésű játékosainkról,a teljesség igényével!Jó szórakozást!
Ágoston Somlai 19 éves és 43 napos
TSI = 3 990, fizetése = 142 eFt/hét
Formája , erőnléte középszerű. [Erőteljes]
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége pocsék.Cruz Maltinos (Brasil) csapatának tagja
Alex Krauspe A sérülés várható időtartama: [2] hét231 éves és 64 napos
TSI = 10 110, fizetése = 360 eFt/hét
Formája középszerű, erőnléte . [Technikás]
Tapasztalata kiemelkedő, és megfelelő vezetői képessége van.
Hűsége isteni.TSV.Kniescheibe 07 (Deutschland) csapatának tagja
Ármin Annási 27 éves és 108 napos
TSI = 132 730, fizetése = 4 332 eFt/hét
Formája középszerű, erőnléte .
Tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.MARCOSCAR (España) csapatának tagja
Attila Katona22 éves és 90 napos
TSI = 57 490, fizetése = 3 137 eFt/hét
Formája , erőnléte nagyszerű. [Erőteljes]
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége .SVWS (Österreich) csapatának tagja
Attila Koch35 éves és 61 napos
TSI = 5 760, fizetése = 454 eFt/hét
Formája középszerű, erőnléte megfelelő.
Tapasztalata ragyogó, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége megfelelő.Targaryenss (Türkiye) csapatának tagja
Benedek Munkácsi28 éves és 82 napos
TSI = 60 480, fizetése = 1 289 eFt/hét
Formája csapnivaló, erőnléte nagyszerű.
Tapasztalata nagyszerű, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Benkovski (Bulgaria) csapatának tagja
Ferenc Csemer 24 éves és 55 napos
TSI = 13 310, fizetése = 310 eFt/hét
Formája megfelelő, erőnléte remek.
Tapasztalata gyenge, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.FC Tymbark (Polska) csapatának tagja
Ferenc Mocsáry18 éves és 78 napos
TSI = 1 170, fizetése = 94 eFt/hét
Formája , erőnléte középszerű.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége kiemelkedő.Pfotenhauer Kickers (Deutschland) csapatának tagja
Gábor Patai31 éves és 13 napos
TSI = 3 880, fizetése = 125 eFt/hét
Formája csapnivaló, erőnléte .
Tapasztalata középszerű, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Royal Spiennes Club (Belgium) csapatának tagja
Gergely Kaszás 27 éves és 98 napos
TSI = 22 820, fizetése = 468 eFt/hét
Formája középszerű, erőnléte nagyszerű.
Tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége lenyűgöző.F.K.PACO (Bosna i Hercegovina) csapatának tagja
Gergő Kabos24 éves és 11 napos
TSI = 9 560, fizetése = 516 eFt/hét
Formája gyenge, erőnléte középszerű.
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége földöntúli.Up Leaders (Perú) csapatának tagja
István Balázsovits 21 éves és 48 napos
TSI = 4 960, fizetése = 132 eFt/hét
Formája , erőnléte nagyszerű. [Jól fejelő]
Tapasztalata csapnivaló, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége varázslatos.Leblon (France) csapatának tagja
János Bejczi22 éves és 18 napos
TSI = 920, fizetése = 79 eFt/hét
Formája csapnivaló, erőnléte középszerű.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Trondsen Fc (Norge) csapatának tagja
Kornél Andriska27 éves és 63 napos
TSI = 3 380, fizetése = 295 eFt/hét
Formája , erőnléte .
Tapasztalata csapnivaló, és  vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Egger (Österreich) csapatának tagja
Krisztián Hostisóczki20 éves és 47 napos
TSI = 1 970, fizetése = 137 eFt/hét
Formája megfelelő, erőnléte megfelelő. [Technikás]
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége .Energie Adipositas (Deutschland) csapatának tagja
László Filák26 éves és 79 napos
TSI = 38 080, fizetése = 1 514 eFt/hét
Formája megfelelő, erőnléte remek.
Tapasztalata megfelelő, és csapnivaló vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Ases F.C. (Portugal) csapatának tagja
László Janics18 éves és 91 napos
TSI = 1 120, fizetése = 70 eFt/hét
Formája , erőnléte középszerű.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége pocsék.FC Nazarje (Slovenija) csapatának tagja
László Petrovszki35 éves és 41 napos
TSI = 330, fizetése = 103 eFt/hét
Formája csapnivaló, erőnléte gyenge. [Jól fejelő]
Tapasztalata megfelelő, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége isteni.1.FC Verzweiflingen (Deutschland) csapatának tagja
Levente Báró27 éves és 12 napos
TSI = 28 810, fizetése = 802 eFt/hét
Formája pocsék, erőnléte . [Kiszámíthatatlan]
Tapasztalata megfelelő, és katasztrofális vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Boro FC 73 (Magyarország) csapatának tagja
Levente Katona22 éves és 57 napos
TSI = 1 860, fizetése = 138 eFt/hét
Formája gyenge, erőnléte gyenge.
Tapasztalata pocsék, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Sakktalanok (Magyarország) csapatának tagja
Marcell Ignéczi26 éves és 57 napos
TSI = 1 420, fizetése = 79 eFt/hét
Formája csapnivaló, erőnléte megfelelő.
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.ForzaInter93 (Venezuela) csapatának tagja
Márton Neher20 éves és 0 napos
TSI = 1 500, fizetése = 98 eFt/hét
Formája gyenge, erőnléte megfelelő. [Erőteljes]
Tapasztalata pocsék, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége kiemelkedő.Auswirish United (Oceania) csapatának tagja
Milán Vincze35 éves és 43 napos
TSI = 110, fizetése = 50 eFt/hét
Formája katasztrofális, erőnléte középszerű. [Kiszámíthatatlan]
Tapasztalata pocsék, és megfelelő vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Massif FC (Magyarország) csapatának tagja
Radomér Sipos22 éves és 97 napos
TSI = 24 950, fizetése = 458 eFt/hét
Formája megfelelő, erőnléte megfelelő. [Jól fejelő]
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Drim Tim Czeladź (Polska) csapatának tagja
Róbert Szelepcsényi24 éves és 68 napos
TSI = 41 200, fizetése = 1 010 eFt/hét
Formája középszerű, erőnléte remek. [Erőteljes]
Tapasztalata gyenge, és  vezetői képessége van.
Hűsége titáni.SG BD (Deutschland) csapatának tagja
Sándor Simon18 éves és 64 napos
TSI = 1 470, fizetése = 98 eFt/hét
Formája gyenge, erőnléte remek. [Erőteljes]
Tapasztalata pocsék, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége remek.Lemmy F.C (Argentina) csapatának tagja
Viktor Simkó33 éves és 46 napos
TSI = 5 880, fizetése = 163 eFt/hét
Formája megfelelő, erőnléte nagyszerű.
Tapasztalata megfelelő, és gyenge vezetői képessége van.
Hűsége isteni.A.C.. Gandalf (Polska) csapatának tagja
Vince Szabó22 éves és 68 napos
TSI = 2 720, fizetése = 161 eFt/hét
Formája középszerű, erőnléte .
Tapasztalata gyenge, és  vezetői képessége van.
Hűsége lenyűgöző.Eggy United (Cymru) csapatának tagja