51.szezon értékelés!

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Csapatunk történelmi tettet végrehajtva,fenállása legnagyobb sikerét elkönyvelve,az V. osztály 106. csoportjában nagy küzdelemben a 4.helyet szerezte meg!Mindössze az utolsó fordulóban lecsúszva a dobogó harmadik fokáról.Gratulálunk a hősöknek!

A statisztikákat tekintve 8-0-6os mérleggel , 24 pontot szerezve,28-20 as gólaránnyal végeztünk!A csapat legeredményesebb játékosa Nikolov Kornél lett a maga 6 találatával. 2. helyezett Ormos Balázs,tavalyi gólkirály,aki idén csak négy gólig jutott!3. helyen hármas holtverseny:Alonso,Vincze,Kurucsai három találattal!További négy játékosunk egy góllal a listán:Vágvölgyi,Balog,Gáti és az azóta távozó Hostisóczki!

A játékos mozgást tekintve a felhozott ifikből távozott: Mocsáry,Neher,Simon,Szabó.Az igazolási oldalon két név található. Sokak meglepetésére nem Magyar születésü játékosok érkeztek,ismét megszakítva a nagybecsü hagyományt!Ám a vezetőség mentségére szólva a sorozatos sérülések és időkényszer hatására nem volt idő várni a megfelelő Magyarokra.Így érkezett a csapathoz a spanyol Tomas Valduerteles és a belga Berthold Stainier!Elöbbi annyira nem győzte meg a vezetőséget,hogy már tovább is adtak rajta!14 mérkőzésen két góllal ált,az is egy barátságoson szerzett dupla,így ne  volt a csapat hasznára!Stainier viszont kifejezett erősítés a gárdának,így az ő játékára számíthatunk a jövőben!

About hilti10