Interjú:Balog Izsák

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Az alábbiakban ,a 29. életévét a mai napon ünneplő,nagyszerű hátvédünkel,kiváló csapatkapitányunkal Balog Izsákkal készített interjúnkat olvashatják!

Szerk.:Szervusz Izsák!Először is engedd meg ,hogy a szerkesztőség nevében gratuláljak születésnapod alkalmából!

B.I.:Köszönöm,nagyon kedvesek vagytok!Üdvözlöm az olvasókat!

Szerk.: Kezdjünk is bele!Milyen érzés volt csapatkapitányként megélni ezt a történelmi kupasikert?

B.I.:Nagy megtiszteltetés viselni a csapatkapitányi szalagot,olyan nevek után,mint Polgár Archibáld és Koch Attila!Mindig tudásom legjavát nyújtom,hogy ezt ki is érdemeljem!Mint játékos mindig különleges ha történelmet írsz egy csapatnál,de ha még kapitány is vagy…Fergeteges érzés!

Szerk.:Mikor ide szerződtél,milyen elvárásaid voltak?És mik voltak veled szemben a vezetőség kérései?

B.I.: A 44. Szezon közepén érkeztem,öröm volt Bukarestből haza igazolni!Elsődleges célom az állandó játékidő kiharcolása volt!Hál’Istennek ez sikerült!Öt bajnoki cìmet nyertem eddig a csapattal,és jelenleg az V. osztályban vagyunk!Remélem a vezetőség is úgy érzi,hogy illek még a csapatba,mert én maradni akarok!Úgy érzem az igazgatóság is elégedett a játékommal,hiszen megtettek CSK-nak!Persze mindent ki is adok magamból,hogy mindig maxot tudjak nyújtani!

Szerk.:Védő létedre a gól lövéssel sem álsz hadi lábon!Tudatos,hogy ilyen sokat mész fel a támadásokkal,vagy ahogy a játék képe hozza?

B.I.:Csapatunk a támadó játék híve,ezért az edző el is várja,hogy amennyire lehet támogassuk az akciókat.Ezért szögleteknél,kontráknál igyekszem én is felzárkózni,persze az alap feladataimat nem feladva!

Izsák, nem tartunk fel tovább!Már megy az edzés,a mester pedig szigorúan tekintget erre felé!Köszönjük az interjút és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk neked és a csapatnak is!

About hilti10