Magyar Kupa!

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Fc Igyálmég első tét mérkőzésén léphetett pályára felújított stadionjában,az MK 3. körében.A gárda már számtalanszor eljutott idáig,azonban  még soha sem sikerült gyözelemmel abszolválni ezt a fordulót.

E heti ellenfelünk a Petőfibánya csapata volt,mely stabil és jó gárda benyomását keltette.A mérkőzés első szakaszában Igyálmég volt a dominánsabb,klubbunk a szokásos 3-5-2be  kezdett.Sokszor ügyesen hozták helyzetbe magukat!A gólra a 36.percig kellett várni,ekkor ugyanis érkezett Pelei Vince aki megnyerve egy jobb oldali versenyfutást,a kapus mellett a hálóba talált.1-0.Azonban a középkezdés után Pelei összeszólalkozott az ellenfél védőjével és ellökte őt!A gól után egyből piros,micsoda butaság!A 40.percben Ormos került helyzetbe és fejjel talált a kapuba.A félidő 2-0!

A második félidőben is Igyálmég volt a kezdeményezőbb,sorra alakították ki a helyzeteket!Még Petőfibánya csak aszisztálni tudott a mérkőzéshez.Sokáig úgy tűnt,több gól màr nem fog esni a meccsen,azonban a 83.percben Gáti Bence egy megítélt büntetőt értékesítve 3-0ra módosította az eredményt,ami egyben a vége is lett!

A csapat ,a meccs után hatalmas fiesztába kezdett,hiszen a klub fenállásának legnagyobb kupa  sikerét érték el azzal ,hogy bejutottak a 4. fordulóba!Gratulálunk a hősöknek!Hajrá Igyálmég!

About hilti10