Bajnoki 3.!

Tisztelt Szurkolók,Kedves Érdeklődők!

Elérkezett a bajnokság 3.fordulója és Igyálmég hazai pályán fogadta Szatyorlakók csapatat.Eddig mindkét gárda 100%-os mutatóval rendelkezett,nagy küzdelemre lehetett számítani!

Csapatunk ezen a meccsen 4-5-1es felállást választott,még ellenfelünk 2-5-3ban kezdett.A mérkőzés 5. Percében Keserű Sanyi kapott lapot,a bíró így vette elejét a további durvaságoknak.. Neki idén ez már a 2.!A folytatásban sem alakult jobban a meccs,a 15.percben  a vendégek megszerezték a vezetést Fanta Milán révèn,aki a kipattanót pofozta be.A középkezdés után a hazai csapat annyira megzavarodott,hogy a vendégek egy rontott hátra passzból ismét betaláltak,16′ 0-2!Majd a 27.minutumban Zecchin már a harmadikat vágta be…Valjuk be őszintén,titkon mindenki jobb szereplésben reménykedett.A hazai szurkolók hatalmas fütty koncertbe kezdtek,így kifejezve nemtetszésüket a hazai gárda felé!Valóban elég enerváltnak tűnt a csapat egész mérkőzésen!5 perccel később Zazou góljával 0-4 re módosúlt a félidő!Ennyire rossz  játékrészre példa utoljára a 47.szezon kupa küzdelmeiben volt,akkor ugyanilyen állással mehettünk a szünetre.

A második 45 perc is hasonló forgatókönyv alapján játszodott mint az első,csak itt a kapufánál tovább nem jutottak a vendégek.Így a végén maeadt a 0-4!Kedves olvasóink,engedjék meg,hogy itt le is zárjam ezt a meccset!vonjuk le a tanulságot és gyorsan felejtsük el,mert fontosabbnál fontosabb meccsek jönnek!Reméljük ez csak egy kis botlás és következő hétvégén javít a csapat!

Köszönöm figyelmüket!Hajrá Igyálmég!

About hilti10