Snart klart for jubileum i Fresvik

Det er 6år og 364 dagar sia Fresvik blei grunnlagt og alle tidlegare spelarar er velkomne tilbake til Fresvik for å ete vegetarianar kake. Det vil bli mykje mimring… spesielt frå dei fyrste sesongane då me spelte mot rivalen vår Lokomotiv Senja og Gard Nordstrøm spelte på topp, Fredheim som var solid ving, Siviliusen som berre hadde veik ballfordeling men spelte som om han var sold/utmerkt. Gunnar Hansen var ein spiss med målteft og manageren hugsa endå då han gjekk i bringebærrendene å fortalte bror sin om kor god denne spissen var.
Fresviks debykamp føregjekk 29.mai på bortebane mot landås. Det endte med ein sterk bortesiger (14998852). Ove Skøien som spelte venstreback i den kampen er no 51 år og er manager for Alphyddans FF i Sverige. Pekka Muhonen som berre hadde eit kort opphald i Fresvik spelte som stoppar og er endå aktiv i Bolivia, i ein alder av 40 år. Rolf Lium som spelte høgreving er no i Fresvik som salgssjef. Han fekk ein plass på legendeveggen. Vel fortent.

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.