Ny plan!

Me har tatt ein kikk på juniorlaget vårt og har no lagt ein ny slagplan. Istaden for å trene Backerei (som er utanlandsk), Ovesen og Hidle (som allereie har høg løn) så har me funne våre 3 nye superspissar.

Rolf Myrdal (17) blei trekt opp på måndag, han er ein solid spiss med biskills både som kant og playmaker, så han vil bli trent frå og med i dag.

Erik Kolsad (18) vil bli trekt opp om ca ein mnd. Pga alderen vil han vere ein reservelagsspiss. Solid spiss med passningsskills. Rask er han også. TREKT OPP: Om ein mnd!

Hallstein Søvik (17) Er endå ikkje kjøpt, men me har speida på han i over ein sesong no, og han blir betre og betre. Ryktene seier at han vil bli lagt ut for salg neste veke, og då skal me vere sistemann som byr på han. Rask, utmerkt scoring og ving skills.

Bjørn Ovesen (18) Har utmerka seg veldig på seniorlaget etter at me trakk han opp tidlegare i sesongen. Han har prestert så bra at han har fått fleire sjansar på a-laget, noko som er imponerande for ein junior i debysesongen.

Reiner Backerei (18) Einaste utlendingen i klubben, og han her kjøpte me på grunn av playmakerskillsa han har. I tillegg er han teknisk. Me vil trene han opp både i scoring, passing og playmaking, for så å selga han om ca 3 sesongar for å tene eit 8 sifra beløp.

Erik Andreassen (20) Litt yngre enn Daniel, men spelt mykje denne sesongen pga svært god form. Vil bli trent nokre sesongar før me selg han. Sterk.

Daniel Hidle (20) Dette er ein spelar som har slitt veldig med formen denne sesongen, og fått veldig lite speletid. Formen er stigande, og han vil bli i klubben i ca ein mnd til, før me selg han for ca 35 mill. Unpredictable/omskifteleg. Passningsskills. TIL SALS: Om ein mnd.

Roy Engebakken (21) Ein eventyrleg spiss med utmerkt passning. Blir trent i passning dei neste vekene, og blir solgt såleis. Ein spiss kvart lag i V.div treng. TIL SALS: 35 000 000kr

Marcus Jakobsen (21) Ein eventyrleg spiss med utmerkt passning også. Men han her har også Hovud som spesialtet, det blir trist å selge dette radarparet som har vore i klubben i fleire sesongar, men me treng pengane for nye investeringar. TIL SALS: 35 000 000kr.

Dette betyr at me vil trene passing dei neste vekene (sesongpausen) og om ein mnd vil våre 3 beste spissar bli/blitt solgt. Og erstatta av lokale talent som berre er 17/18 år. Så angrepet vårt neste sesong vil vere 17,17,18,18,18 og 20 år gamle. Ein snittalder på 18 er bra.

Me har også nokre backuptalent (som også vil få passningstrening framover):

Jan Borgersen (17) Har prøvd å solgt denne brukbare spissen, men ingen har lagt inn bud, så derfor har me han i backup. Har også måtelege passningsskills. Får han poppa i passning nokre gonger og i scoring (spelar som midtbane i treningskampar) så kan me tene nokre kroner på han i framtida.

Magne Warsame (18) Har hatt han i klubben ei stund no. Blir nok aldri solgt. Er ein brukbar spiss men vil nok ikkje bli solgt før han når utmerkt, og det vil skje….aldri?

Knut Larsen (18) Som både Jan og Magne her så er han trekt opp frå junorlaget og prøvd å blitt solgt utan hell. Er ein brukbar spiss, men med ingen biskills. Får spele reservelagskampar for å få littegrann trening.

Det er talenta me har i klubben, som vil bli trent i framtida. Me har trua på å spele med 3 sogingar på topp for Fresvik. At me dyrkar fram talent som Ovesen, Myrdal og Kolstad er veldig gledeleg. Me slepp å bruke peng på nye spelarar når me selg dei gamle.
Me er litt bekymra for korleis me vil prestere i serien, og gullet vil nok ikkje dukke opp den kommande sesongen. Det vil sei at Nakkelaget vil ha meir pokalar enn oss. Men me bryr oss ikkje, me spelar med lokale heltar.

 

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.