Nye motstandarar og mange Fresvikjer i stallen

Largo United (kom frå 4.div)
Bjørkeslangen SF !
Bergensrånerene
Joga Bonito
Mysthical Kickers (alle frå 6.div)
…er klare for V.58. Dette er 5 lag der 4 av dei er søppel (iallefall no) medan det er eit ok lag (Bergensrånerne). Ingen av dei vil kjempe i toppen av tabellen, så det ligg an til å bli eit rotterace mot Higgins for oss neste år. Me må vinne kampane mot Higgins, og sist me møtte dei blei det tap (siste serierunde førre sesong).

Me skal trene passning i sesongpausen for å få opp biskillsa på talenta våre, og så skal me selge dei beste spissane. Dermed blir det innkjøp av indreløparar, noko som kan ta litt tid, og derfor er det ein fordel å møte dei svakare laga i starten. I cupen satsar me ikje stort. Me vil gi talenta erfaring så det er ein fin arena å vise seg fram på, men me vil ikkje gå i same fella som i fjor, då Lehne blei skada og måtte stå over mot Flankenstad (der me tapte 4-5).

Me har også tenkt litt på talentutviklinga, det viser seg at Kolstad ikkje vil bli satsa på, heller satsar me på ein 17åring me allereie har i stallen. Jan Borgersen som har brukbar passning og scoring. Viss han poppar til solid scoring iløpet av kort tid.

Me kan også melde om at Tore Sylta gjer comeback i Fresvik skjorta etter at han blei kjøpt for usle 10 000kr. Han blei trekt opp i november 2008 frå junioravdelinga og blei solgt ca 8 mnd etterpp som eit midtbanegeneral for  1,3 mill. Grunnen til at han var så billig som han er, er at han har elendig form for dagen. Men det skal me ordne på. viss me kan få formen hans opp, og kanskje få han til å poppe i passing så kan me tene ok med peng på han. I tillegg er det alltid kjekt med Fresvikjer på laget, det byrja å bli ein del av dei no. (Pål Nygård, Tore Sylta, Jan Borgersen, Magne Warsame, Knut Larsen (2.keeper), Rolf Myrdal, Bjørn Ovesen)

“7 fresvikjer er heilt fantastisk” seier Engelskmannen. 4 av dei blir å finne i a-lagstroppen, medan iallefall 2 av dei blir å finne på benken. Dette er veldig gledeleg, me var ikkje klar over at me hadde så mange lokale gutar i stallen.

I tillegg kan me melde om at me berre har ein utlending i stallen, Reiner Backerei, spisstalentet som vil forsvinne om nokre få sesongar. Pierre Dumon har våre i klubben så lenge at han reknast som nordmann;)

Me satsar også på at Jimmi Mathiesen poppar i erfaring/røynsle iløpet av denne sesongen. Han har klyppekort på cupkampane. Med sin solide leiareigenskap skal han bli den som tek over trenaransvaret i framtida. Kan melde at han poppa i passing på torsdag også. I ein alder av 26 og måteleg røynsle har han mykje å gå på. Det blei lite a-lagsspel sist sesong, men det var på grunn av formnedgang og hard konkurranse frå Landro som no er borte frå klubben. Mathiesen er definitivt ein del av framtidsplanane i Fresvik.

 

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.