Tap i seriefinalen

I dag spelte me mot Higgins, som me visste før kampen ville vere seriefinalen i V.58. Det var spådd ein tøff bortekamp for Fresvikjene, og det blei det. Me tapte midtbana, og spelte kontringar. 3-4-3 med ein offansiv ving. Ingen av laga skapte det heilt store, men Higgins scora på den eine av dei to sjansane dei hadde i 1.omgang. Me hadde forventa å halde nullen mot Higgins, så det var skuffande å ligge under etter berre få minutt.

I pausen bytta me ut daudballspesialisten vår med ein playmaker som spelte ut mot vingen, slik at me kunne bli farligare i angrep. Det hjalp ikkje stort, for absolutt ingenting skjedde før me ba den eine stopparen vår vere meir offansiv. Det førte til at me slapp HH til og dei skapte fleire sjansar. Dei bomma og bomma. Og i det 80.minutt fekk Fresvik den sjansen dei visste ville komme. Kontring med Backerei aleine gjennom var sjansen som skulle få Fresvik til å kapre eit poeng, men sjølv med god sjølvtillit, lagmoral, uthaldenheit scora ikkje Backerei aleine med keeper. Han blei fort stempla som syndebukk, om det er fordi han er einaste utlending eller om det er fordi han bomma på den einaste sjansen me hadde, er uvisst.

Han fekk ein hjerneskaking og måtte byttast ut etter 85.minutt for Søvik. Det er forventa at Backerei er ute i 2 veker. Og kampen ebba ut i 1-0 siger til HH. Ein grei siger med tanke på sjansar og statestikk. Me får heller satse på cup denne sesongen.

På onsdag møtar me veldig overkommeleg motstand og me garanterar at midtbana vil vere betre enn det den var i dag. Me gler oss til folkefest i Fresvik og viss me vinn på onsdag så kan det komme svært mange på kampen heime neste helg. Me vurderar om me skal satse på vår passable/brukbare spiss som er 17år, eller om me skal kjøpe eit talent som er utmerkt/excellent. Me har speida oss ut eit talent i IL Modig, men det er usikkert når dei selg han. Me håpar sjølvsagt å kjøpe han så snart som mogeleg, men tida får vise.

Først skal me nå 6.runde i cupen

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.