Klar for seriefinale. No blir sesongen avgjort. 1 kamp. 1 sesong

Då var endeleg dagen her, heimekampen mot Higgins Heroes. Etter at me tapte bortekampen 1-0 har me lugge 3 poeng bak HH og målskilnaden har auka sakte med sikkert til 5 mål. Me har som mål å klatre forbi HH etter laurdagens kamp, dvs at me må vinne med minst 3 mål.

Me har henta inn ein spelar som skal skape fleire sjansar for oss i denne viktige kampen, Rune Lande (120887948), blei kjøpt for knappe 8,6mill sundags kveld. Han er ein god playmaker som kan bidra med sitt passningsspel. 34 år gjer at han ikkje held heile kampen, men me nok av gode innbyttarar. Forhåpentlegvis held han formen sin (brukbar/passable) til helga.

Så etter 9 lette sigrar og 1 jamn kamp får me endeleg hard motstand igjen. Her kan alt bli avgjort. Me må vinne for å ha sjangs på gullet. Samtidig som me kan slå Higgins veit me at me kanskje ikkje er gode nok til å rykke opp til 4.div. Me har ca 60-70 mill på bok, men me er usikre på om det er nok til å forsterke laget. Samtidig er det ufatteleg keisamt å spele i V.58 (me har dobbelt så mange poeng som 3.plassen). Me har vore der veldig veldig lenge, og me er lyste på pokal.

Nakkelaget FC (20614) ser ut til å vinne serien sin i 6.divisjon, noko som førar til at dei får ein pokal i samlinga si. Viss me vinn serien vår vil me ha like mange pokalar som dei, men me vil ha ein 5.div pokal meir enn NFC.

Me vurderar å gå over til ving trening etter å ha treng spissane våre, istaden for playmaking som den orginale planen var. Me har tilfeldigvis fått mange spisstalent med kant skills, men det er noko me må sjå an når dagen kjem. Me blir å trene spissar eit par sesongar til. Søvik som spelar fast a-lags fotball på topp er endå berre 17år.

Tilbake til kampen mot HH. Me har spelt mot kvarandre heile 17 gonger. 8 gonger har laga vunne, 1 gong har det endt uavgjort. Og sia eit av laga vilrykke opp denne sesongen vil det bli det beste laget som rykk opp (håpar me).

Den kjipaste scenarioet er at me vinn 1-0 og tapar gullet på målskilnad. Men me må berre vere offansive og gi alt.

Me vil ikkje røpe for mykje av taktikken her, for det kan fort bli sjebnesvangert om HH-manageren plutseleg skal bli litt aktiv og lese det.

Me kan sei såpass mykje at me går for siger og satsar “alt” på å ta gull i år. Me er villige til å ofre 10mill på å ta gullet. Men me vil ikkje bruke heile budsjettet på nye spelarar. Èin spelar held. Me har såpass godt lag at me kan slå dei.

Kan også nevne at Erik Andreassen blei skada sist helg, vår beste spiss, ute i 2 veker. Utruleg kjipt, men me har heldigvis ein god utlending i bakhånd. Dvs at me vil starte med 2 utlendingar denne kampen, og eg kan seriøst ikkje hugse sist me starta med så mange utlendingar. Dei einaste utlendingane i stallen får spele på topp.Det er ikkje kvardagskost i Fresvik.

Sia dette er heimekamp så forventa me fullsatt stadion, og me håpar på godt vær som gjer at spelarane våre presterar over evne.
Måtte det beste laget vinne.
Go Fresvik!

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.