Sesong oppsummering

Me hadde ikkje store forventningar til denne sesongen, etter at me solgte våre 3 beste spissar (Daniel Hidle endte opp i Ørnene, som vann cupsølv).  Men eg syntes laget viste stor lagmoral gjennom heile sesongen, og styrke bakover når me vinne 13 av 14 seriekampar. Og i tillegg berre tapar èin cupkamp.

I serien vinn me 5 kampar med 1 mål, hadde me hatt våre beste spissar, så hadde me vunne mykje meir, og dermed fått seriegullet. Pål Nygård spelte 26 kampar totalt og er no oppe i 430 kampar for Fresvik. Imponerande tal for gamlefar.

Me vil ikkje sei så alt for mykje om sesongen som er spelt, for no ser me framover mot neste sesong. Me har fått 5 nye lag, (1 BOT lag) og alle skal vurderast.

Må sei eg er imponert over Reiner Backerei sin sesong, han blei toppscorar i V.58 med sine 11 seriemål. Sterkt av ungguten som berre er 19år. Han har tatt store steg denne sesongen, og det er synd han ikkje er norsk, ellers så kunne han hatt ei lang framtid i klubben.

Grattis HH med gullet, og peppar til dei som rykte ned.

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.