Lagvurdering: Fresvik og Lofoten

Då har me analysert alle laga i avdelinga vår bortsett frå Fresvik og Lofoten. Me trur desse to laga kjem på topp 2, og det vil bli jamnt.

Me trur nemnleg det vil bli svært tett mellom 1. 2. og 3.plass i V.58 denne sesongen. Førre sesong kunne me gå inn i den nye sesongen å vite at me ville vinne kvar kamp. Slik blir det ikkje i år. Og det kan hende det blir målskilnaden som skiljer medaljane igjen?

Me startar med å analysere Lofoten, og deretter Fresvik.

———

Lofoten United

5 sigrar på rad

18 spelarar+trenar:

  • TSI: 597 380
  • Løn: 1 268 240
  • Snittalder: 22
Stjernespelar:
Sven Ingvaldsen, 21år, TSI: 58 040, Løn: 127 700kr [rask] LOKAL
Sven er ein av Lofoten sine oppfostra spelarar, det vil sei at han vil få +0.75 på alle skillsa sine når sesongen startar, og derfor trur me Sven vil bli ein frykteleg god spelar gjennom sesongen. Me er litt usikre på kvifor han spelar stoppar kvar treningskamp, for Lofoten kan ikkje trene forsvar når dei berre brukar 2-3 stk bak der….?
Uansett så er og blir Sven veldig viktig for laget. Midtbane ankeret som skal lede Lofoten til medalje i V.58. Lofoten har faktisk mange gode spelarar, og nesten samtlege av spelarane deira har spesialtetar! Det er ikkje ofte ein ser. Så spørs det om dei får meir positive hendelsar enn negative
——
Som lag:
Lofoten har eit veldig sterkt lag, og det er ingen i V.58 som har meir TSI enn nettopp laget frå nord. Snittalderen er også skremmande låg. Dei fleste er 21 år, og i sin beste alder. Dette er eit lag som fort kan vinne (for) mange kampar denne sesongen og rykke rett opp. Kondisjonen er dog ikkje så imponerande, og røynsla er sjølvsagt låg med så mange unggutar.
Keeperen til LU er ein veldig solid skotstoppar, Vetle, fyllar 27år neste veke har utmerkt røynsle og er eldstemann på laget.
Stopparane er ok, utan eg skal skryte for mykje, men dei får også trening i playmaking, så dette er eit lag som vil spele Barca-fotball, men blir dei like dårlege som Barca bakover med å spele med midtbanespelarar som stopparar?
Midtbana til Lofoten er V58’s beste, utan tvil. Dei vil vinne midtbanekrigane i 9 av 10 kampar, det er me sikre på. Dei har også gode vingar som spelar offansivt, noko som tilfører bra kantangrep.
Spissane er bra gode og den einaste utlendingen dei har spelar som defansiv spiss.
Etter ein grundig analyse av Lofoten så blir me faktisk litt skremt. Dette laget erstatta Largo, og det er som natt og dag, Lofoten blir utan tvil den sterkaste utfordrare til seriegullet i år. Om me trur dei tek gullet til slutt? vel, fyrst må me analysere oss sjølve…
———–
———-
Fresvik i Sogn
—-
10 sigrar på rad
—-
24 spelarar+trenar:
  • TSI: 475 900
  • Løn: 2 380 860
  • Snittalder: 25
Stjernespelar:
Per Marthinsen, 31 år, TSI: 65 000, Løn: 409 000
Sjølv om lønna er nesten ein halv million i veka (reknar med den synk når Per fyller 32 år om 10 dagar. Så er ikkje Per nokon superspelar. Men han er ein solid stoppar som byrjar å bli rutinert og kan spele offansivt for å styrke midtbana. Med dei rette værforhalda kan Per spele seg opptil 10 stjerner, noko han gjor førre veke (rekord i Fresvik). Per kom til klubben for 2 sesongar sia, etter at Fresvik sleit med å halde nullen i avgjerande kampar, og etter at han blei henta inn, så har måla imot blitt redusert kraftig. Me håpar Per held koken nokre sesongar til.
—–
Som lag:
Me vil ikkje røpe så alt for mykje om oss sjølv, men ein rask kikk på dei siste seriekampane ser ein at angrepet byrjar å bli bra. FiS har også ein god keeper, og med 3-4 jamngode stopparar kan dei koste på seg ein skade i ny og ne, i akkurat den lagdelen.
På midtbana er det verre med, det som ein gong var FiS’ beste lagdel har kanskje blitt den verste, men eit kjøp i sesongpausen ser ut til å styrke det, men det skal også seiast at det kjøpet kan vere på veg ut igjen (lagt uf for salg). Fresvik har 1,5 ving (kva det no enn meinast med) som ikkje er all verden. Men angrepet er det klasse over, og når Ovesen og Myrdal får bonusskill, så kan dei bli endå farlegare. Så spørs det om midtbana kan skape sjansar for angrepet…
Ein stadion som rommar 66 000 kan skape store inntekter til Fresvik laget, og dermed kan det også komme nye forsterkningar iløpet av sesongen.
På grunn av eldre spelarar som vil slite med å halde 90 minutt (som f.eks Pål Nygård) så trur me at det kan bli mange poengtap dei siste 10 minutta. 
——————-
1. Lofoten united
2. Fresvik i Sogn
3. Bjørkelangen SF
4. Todalen Goalscorers
5. Spurt IL
6. The Cballers
7. Motorpsycho:
8. FF Børtveit/BOT-lag
Me trur Lofoten blir for sterke, og det vil nok vere passleg jamnt, og viss ikkje BSF og FiS kjem med nokre geni-taktiske strek, så endar nok gullet opp i Lofoten. 

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.