1.serierunde over

Der var den første av 14 serierundar over. Og det kom vel ingen overraskingar i dag. Lofoten imponerte dog med ein sterk 3-0 borte (med berre 10 mann i over ein time) mot Cballers, 252 AH poeng er god indikasjon på at eg har gjort ein god jobb med å analysere laget. Verre blir det å slå dette superlaget.

Me spelte PIC borte mot eit BOT lag, og ga mange spelarar (med dårleg form) speletid. Eks-Nakkelag spelar Søvik scora hattrick og Fresvikjen Myrdal scora to.  Det som skuffa oss er at me berre har 75-77% ballinnhav, men det får den svake formen + ein teknikar på midtbana som ikkje likte den gjørmete bana, ta skulda for. Me skapte iallefall 10 brukbare sjansar, og me scora på 9 av dei. Pål Nygård fekk sin kamp nr. 432 når han blei bytta inn i det 75. min. Han held framleis nivået i V.58. Det kan bli spanande å sjå om han når sin Fresvik kamp nr. 450 iløpet av sesongen.

Me kan også melde om god lagånd etter dagens siger. Og betre vil den bli. For på onsdag ventar lett motstand i cupen som møtar eit toppa Fresvik lag. Me forventar mange mål av Backerei, Ovesen og Andreassen.

Elles gjekk treninga på torsdag heilt ok. Me hadde forventa ca 5 popp, men fekk berre to. Men det var dei to viktigaste som poppa, så då er me passe nøgde.

Etter dagens fine 9-0 siger ligg me på 1.plass 

ps. pga utruleg tregt internett, så får me ikkje sett så mykje på dei andre laga, men me skal ta oss ein kikk ved eit seinare høve.

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.