Cupen i full gong

2.runde av cupen blei spelt i går, og nesten samtlege lag i V.58 gjekk viare til 3.runde. The Cballers skuffa på bortebane og tapte 1-0 på bortebane med eit relativt toppa lag. Dei har fått ein tøff start på sesongen med tap i 1.serierunde og 2.cuprunde. Vil dei reise seg til helga mon tru? (mest truleg sia dei møtar Motorpsycho)

Me derimot har fått ein bra start på sesongen. 9-0 mot to BOT lag og 10-1 i cupen i går tyder på at det meste er i orden. No spørs det om me kan oppretthalde den gode formen, og det blir ein tøff test i Todalen Goalscorers på laurdag. Dei vann også cupkampen sin, og møter enkel/ok motstand på onsdag, så det blir nok ein bra lag som ventar på oss i årets første heimekamp.

I går starta me i ein 3-4-3 formasjon med Pål Nygård (C) i midtforsvaret, for så å byte han ut for vingen vår Jørgensen i pausen og skifte til 2-5-3. 

Kampen starta forrykande då me tok leiinga etter berre 4 minutt og 10 sekund. Pål Nygård skar gjennom midtforsvaret og kippa ballen over keeperen. Nydeleg mål av kapteinen/legenda/veteranen.
Etter 18 minutt auka ein ny Fresvikje til 2-0. Bjørn Ovesen som berre er 19år (kunne vore son til Pål) scora årets 4.cupmål denne sesongen.
Etter ein halv time fekk me ein daudball imot og slapp inn eit mål, men me svarte raskt ved Backerei. To mål på eit par minutt før stjernespiss Erik Andreassen scora like før pause. 5-1 og einvegskøyring.

Etter pause gjor me det planlagde bytte, fortsatte å køyre på framover og Backerei scora to nye mål i tillegg til at Andreassen, Marthinsen, Igbal scora kvar sitt. 10-1 slutt.

No ventar som sagt Todalen, og det blir ein hard kamp. Heldigvis er lagmoralen høg i Fresvik, og optimismen skyhøg! Aldri før har Fresvik spelarane leika seg så mykje som dei gjer no på trening. Me kan spele 4-3-3, 2-5-3 og 3-4-3. Me har ikkje heilt bestemt oss endå, men me reknar med manageren gjer alt rett og sett opp eit lag som kan slå Todalen.

Cupmotstanden vår neste onsdag er betre enn først venta, og me kan ikkje spele med noko b-lag, det er sikkert. 196 AH poeng er bra for eit VI.lag.

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.