Utbygging av Grasbanao i Fresvik

Fresvik sin heimearena, Grasbanao i Fresvik, har ikkje blitt bygga på sia 2008, då me spelte i IV. div, men i dag, 13.november 2011 snakka leiinga med ein arkitekt, slik at den siste biten av stadion skal blir realisert. Viss me vinn cupkampen på onsdag, og vinn borte mot Spurt, og me er så heldige å får heimekamp neste onsdag, så kan stadion stå klar til då. Men det er ein mogeleg seriefinale 3.desember me ser mest fram mot. Me vil få plass til over 70 000 fresvikjer etter utbygginga, og me ser verkeleg fram til dei store kampane då me vil få inn store inntekter på billettsalg.

Ellers er det lite som har skjedd denne sundagen, bortsett frå litt evaluering av motstandarar i avdelinga vår. Gledeleg å vere på toppen av tabellen, og bevise at me skal kjempe pm seriegullet i år også.

Spurt  blir ein hard nøtt å knekke, men me har ein fantastisk statestikk over dei. Me har spelt mot dei 10 gonger, og vunne 9! Første kampen me møttes var ein junidag i 2010 som endte uavgjort.  Begge kampane førre sesong vann me med 1 mål. At Spurt vil ha spelt 3 PIC kampar før me møtes vil nok ikkje gjere det enklare.

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.