Onsdag 21.mars

Onsdag 21.mars var ein lang og stor dag for Fresvik. 

Tidleg på dagen var siste meldingane frå legane at ingen av dei 4 skadde spelarane blei speleklare, dermed måtte me stille redusert, og med berre 2 forsvarsspelarar. Når kampen starta gjekk me rett i angrep, og me stoppa ikkje før det sto 7-0 i målprotokollen. Men undervegs i kampen fekk me BEGGE forsvarsspelarane våre skada. I tillegg til ein playmaker. På toppen av det heile så fekk ein av våre beste midtbanespelarar ein kakk i hælen og måtte halta rundt på bana resten av kampen.

Dermed hadde me 7 spelarar som var skada, i tillegg til ein halvskada på onsdag kveld. Det såg mørkt ut foran kampen mot Novair på laurdag, i tillegg til rival-kampen mot Nakkelaget på måndag. No var gode råd dyre. Det positive var at det var nesten 50 000 som kom på cupkampen. Litt skuffande ettersom dette skulle vere ein jamn kamp.

Ein av dei skadde spelarane var den 36 år gamle trenaren vår Eirik Kristoffersen, som no mest truleg ikkje kjem tilbake til fotballbana, han var ein god backup, men er no ute resten av sesongen, og snart er det på tide å gi ansvaret til nokon andre.

Medan me venta på at vår neste cupmotstandar skulle dukke opp, var me innpå laga me held eit auge med, som Nakkelaget, Eplehagen, Modig, Gullfiskane, Team Taktikk. Og når me klikka innpå Flata Champions (som var rivalen vår i 7 sesongar) så såg me at dei framleis var med i cupen, då me klikka inn på “kampar” såg me at dei skulle møte oss!!! Dermed blir det to rivaliseringskampar neste veke!

Nakkelaget FC på måndag (NTK-Turnering)
Flata Champions på onsdag (CUP)

Fantastiske nyhender!

Men med 4 skadde forsvarsspelarar ligg me dårleg an, og det kan fort bli 3 tap på rappen viss me ikkje gjer nokre drastiske endringar

Fresvik-Novair:
Laurdagens seriekamp. Me trudde ikkje Novair skulle vere SÅ gode som dei har vist dei siste kampane, og me må faktisk kjempe hardt for å vinne denne kampen. Litt keisamt sia me har lyst å komme langt i cupen. Me henta inn ein kantspelar til denna kampen, men usikker på kor mykje speletid han vil få, ettersom Bell kanskje er tilbake etter skade. Formoppdateringa i kveld vil avsløre det meste.

Fresvik-Nakkelaget
NTK-Turneringa vart sparka igang førre måndag, og me starta med eit knepent tap mot 4.div laget Gullfiskane. Nakkelaget spelte 3-3 mot Team Taktikk (begge er i 5.div). Fresvik har aldri kunne toppa laget heilt mot Nakkelaget, og det vil no bli veldig spanande å sjå kven som er best i Sogn. Me er sjølvsagt veldig svekka bakover, medan NFC har handla inn superkeeper. Her er me store underdogs, og det er bra dette er ein treningskamp der sjølvtillitta/lagånda ikkje blir endra. Viss me hadde kunna, hadde me spelt MOTS her…

Fresvik-Flata Champions
6.runde i Cupen. Gammal rival frå V.58, og endeleg skal me møtast i cupen. Me gledar oss til å få besøk av telemarkslaget, og me bygg sjølvtillitt av at laget aldri har vunne i Fresvik.  7 kampar har blitt spelt der, 3 sigrar og heile 4 uavgjort, med ein imponerande 3,4 mål i snitt når desse laga møtes (over 14 kampar). Veteranen Pål Nygård kan få ein rolle her på trenarbenken, for å gi tips om motstandaren. Dette er altså 6.runde i cupen, noko me er fornøgd med. Me bestemte oss for å ikkje handle spontant, og det skal me ikkje gjere før denne kampen heller. Me skal ikkje svi av budsjettet for èin kamp der me tapar på uflaks. Det har me gjort før. Me håpar uansett på fullsatt stadion (iallefall over 70 000) og ein spanande kamp (kanskje uavgjort?)

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.