Cupsiger og ny stor kamp til helga

Datoen er 4.april 2012. Denne dagen fyller ikkje berre manageren heile 24 år, men Fresvik i Sogn spelar seg til 8.runde i NM!

For fyrste gong i Fresvik si historie (snart 8 år), er me framleis i cupen etter halvspelt sesong. Me får heile 4 heimekampar i cupen, noko som også er rekord. For ei fantastisk kjensle eg fekk då eg såg me leda 3-0 etter 45 minutt og me hadde overtaket på midten. Me var veldig effektive og hadde kanskje litt flaks, samtidig som motstandaren spelte PIC og me spelte MOTS.

No skal me altså i ein ny cuprunde, denne gongen er det ein av dei beste laga i Noreg som kjem på besøk i Fresvik. Rudolf Rovers endte på 4.plass i 2.div førre sesong, og toppar tabellen i noverande stund. Dei skal spele mot 2.plassen til helga, og me håpar dei ikkje drep spelarane våre, eller sjølvtilitta vår neste onsdag. Dei er so mykje betre enn oss, og me har allereie svidd av to MOTS denne sesongen, så her må me sleppe litt på gassen. Me har også ein 17 åring som må få litt trening, og sølvkampen på laurdag er ikkje kampen å tape poeng i.

Me er spente på kor mange 5.div lag som er igjen i cupen, men me reknar med at det er rundt 30-40 lag igjen. Men me er svært imponert over oss sjølve når me har eit lønnsbudsjepp på berre 2 mill i veka. Sjølv etter at me har solgt stjernespissen vår for 30 mill, klarar me å score mål mot gode lag som Vossafår.

I dag fekk me også tilskodarrekord, på over 73 000, det betyr millioninntekt som kjem til å bli investert i nye spelarar neste sesong. Så langt denne sesongen har me kanskje tent rundt 10 mill på cupinntekter, og me reknar med å få nye 4-5 mill neste onsdag.

Dette er ein dag å skåle for Pål, “Skål for Pål!”

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.