Fresvik spelarane nyt sumarsola

Spelarane i Fresvik har ikkje treningsfri sjølv om sola steikar som mest på “Pål Nygård Memorial”

8 av spelarane blei drilla ekstra på innlegg denne veka, og me håpar å sjå resultat av det til helgas kamp mot Rykande Ørn som har overlatt leiinga av laget til assistenten.

Men ein som halta litt under treninga var Rolf Myrdal, som berre kunne gjennomføre 1/3 av økta. Dette er frykteleg leit, sia Myrdal er ein av 3 spelarar me verkeleg satsar på. Han skal bli i Fresvik i lang tid, så då vil me ha han så god som mogeleg. 20åringen er har nettopp skreve langtidskontrakt, og lønna hans vil stige jamnt og trutt for kvart år.

No ventar sesongens siste seriekamp. Rykende Ørn kjem på besøk, me håpar sola held seg i Fresvik og får mange innbyggarar til å ta turen på stadion. Pål “Legenda” Nygård blir også heidra dei siste 10 minutta, og me ønsker at alle som er på kampen skal synge og hoie konstant til Pål. Det vert hans 456. og siste kamp for Fresvik før han legg skoa på hylla.

Stallen tel 26 spelarar no, og me har råd til å la Pål få meir tid med familien. Ei større pressemelding vis sjølvsagt komme når dagen kjem

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.