Klar for ny sesong!

No er endeleg sesongen nære! Om ei knapp veke startar cupkampane, og om ei god veke startar 1.serierunde. Me gler oss!

Til forandring er cupkampane utan BOT lag denne sesongen. Det betyr at me møtar tøffare motstand tidlegare i cupen, og me lev faktisk litt farleg i 1.cuprunde viss me ikkje spelar med eit bra lag. Må me ofre trening? Me får sjå. Uansett PIC.

Før me tek oss til tippinga av tabellen, så vil me sei litt om målsetningane våre:

  • Medalje Me tok 4.plassen førre sesong med imponerande 8 cupkampar, no vil me høgare på tabellen
  • 3.runde i NM Cup er cup, det veit me, og me vil ikkje risikere skadar og suspansjonar, slik som i førre sesong. Me må satse serie viss me skal unngå kvalikk (til VI.div)
  • Selge den einaste utlendingen me har, Zaballos Han skal få bli litt betre i både scoring og innlegg, men så sender me han på fyrste båt ut av bygda.
  • Ingen unødvendige kjøp Me vil ikkje handle med mindre me er nøydd til. Me har masse peng på konto, men det er ikkje vits i å bruke desse pengane på spelarar som skaffar oss ein 2.plass istaden for ein 4.plass.
  • Langsiktig mål: Rykke opp til IV.div innan 3 sesongar. Om ikkje FiS er ein IV.div klubb innan 3 sesongar, så får han fyken. Enkelt og greitt. Me var ein 4.div klubb for ei tid tilbake, men det er lenge sia no, og me har bygd opp igjen laget, utan å ta det siste steget opp. Det er litt bekymrande. No må både midtbana og forsvaret erstattast før me har ein real sjangs til å rykke opp. Og det har Engelskmannen 3 sesongar på seg til å gjere noko med
Ellers så vil Pål Nygård legge skoa på hylla i nær framtid. Han står med 456.kampar for Fresvik, og det blir mest truleg ikkje fleire.
Om laget vårt:
Keeper:
Bra keeper, 24 år og med biskills som forsvar og SP
Forsvar:
Byrjar å dra på åra. Marthinsen er 33 år men held bra nivå, Flem (35) er på veg ut), Midsund (27) er heilt grei. Kristoffersen (coach, 37) er ok backup
Midtbane:
Vår eldste lagdel. Horribel kondisjon på desse spelarane. 33, 35, 35, 36, 36 år på dei fem indreløparane me har, og to av dei har snart bursdag. Ikkje bra. Men dei held vel ein sesong til. Viss det kjem skade på dei, så får dei fyken på dagen.
Me har èin ving (29) som kjem til å spele spiss når me trenar innlegg, sia han er ein framtidig trenar for oss. Har utmerkt (7) røynsle, solid leiarevne.
Angrep:
Dette er vår beste lagdel! Me har trent scoring i nokre sesongar no, og no byrjar Ovesen, Myrdal, Søvik og co å treffe mål. Me har også henta eks-Fresvik spelaren Dan Enevoldsen som veit kor målet står. to 20 åringar, to 22 åringar og ein 21 åring er dei talenta me trenar for fullt. Me har også ein 17åring som får trening når me trenar scoring. Når me legg om til innlegg vil Enevoldsen få plass på backen. Kor lenge me skal trene dei i innlegg veit me ikkje, men me reknar med å trene dei i ca 1 sesong. Deretter blir det playmaking. Då vil me spele med spissar som kan spele defansivt OG mot kanten. Får me kjøpt oss ei oppegåande midtbane, så blir me farlege
Benken:
Ikkje stort å skryte av. Me har 2 gode spissar på benken, ein ok inner, ein ok midtstoppar, ingen keeper, ingen ving. Så me er veldig utsatt for skadar, iallefall på våre gamel hestar på midtbana.
Reservar:
Har ein stall på 24 spelarar, og 8 av dei får ikkje vere med på kampdagar, desse er møkkaspelarar som berre får spele treningskampar. Skopussarar for a-laget.

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.