Tipping 5.plassen

No byrjar det å bli jamnt, og kven som tek 3. 4. og 5.plassen er utruleg åpent. So åpent at me må gjette her. Me har sett på laga sine TSI, AH poeng, Lønn, overgangar, lojalitetsbonusar etc, og komme fram til at 5.plassen mest truleg vil gå til:

Todalen Goalscorers

Spelarar: 20 stk
Snittalder: 27
Kondisjon: Brukbar
TSI: 495 550
Løn: 1 880 340
Spesialitet spelarar: 5  (Omskifteleg 2, Sterk 1, Hovud 1, Teknisk 1)

Laget som førre sesong stal 3.plassen frå Fresvik trur me stel 5.plassen foran same lag denne sesongen. Todalen er eit veldig bra lag, og etter at dei forsterka midtbana over sesongpausen, so kan desse sanke mange poeng. Dei har også eit enormt forsvar, og Olav Nilsen (259686185) med TSI på  132 600 er ein mann som blir viktig for Todalen.

Siste runde i fjor spelte dei mot Spurt (som endte på 2.plass) og tapte 3-0. Og sjølv om dei har forsterka over sesongpausen, så trur me dei vil slite med å slå superlaget Spurt. No når sterkare motstand kjem opp/ned til V.58 so vil ikkje Todalen unngå kvalikk.  Todalen med sin 3-5-2 formasjon er mektig gode framover på bana, og forsvaret er bra. Midtbana er så som så, men godkjent for eit middelmodig lag i V.div.

Manager Kasami er sånn passe aktiv på forumet, og me ser på han som ein god taktikkar, når han har dagen. Han har haldt koken sia 2005, og er nesten den mest rutinerte manageren i V.58. At han spelar med 4-5-1 formasjon i treningskampane gjer at laget har fleir streng å spele på. Kanskje kan det komme uvante formasjonar frå Kasami og co?

Det ser ut til at Todalen har lyst å score på kantane neste sesong, for dei trenar innlegg/ving. Dei har eit bra talent i oppfostra Jon Martinsen, men ein alder av 17 er kanskje litt for ungt for å utgjere forskjell i ein tøff liga som V.58.

Dei skal ut i elden mot Fresvik i Sogn, og blir det tap her kan FiS og Todalen fort byte plassering på tabellen etter endt sesong, men Todalen er vanlegvis sterke på heimebane.

Konklusjon: Todalen fekk berre 1 poeng på heimebane mot Novair førre sesong, og det er slike resultat Todalen må unngå. Dei må vinne alle heimkampane mot dårlegare lag viss dei skal halde Fresvik bak seg på tabellen, og det trur me dei gjer. Dermed 5.plassen

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.