Lagvurdering, botn 3

6.plass
Vorneset United

Eit av dei nyopprykka laga som faktisk vil vinne kampar denne sesongen. Dei kjem garantert til å slå dei andre nye laga i avdelingen. Men me trur dei ikkje er gode nok for å kjempe om poeng mot storlaga som Spurt, Fresvik, Todalen, FKF og Novair. Dei har ein meget god forsvarar, Poeter Piringer, 25år  strax og  blir som oftast brukt på backen pga sin gode innleggsfot (bra ving-skill). Han blei henta for ein mnd sia for ca 20 mill, ein stiv pris for ein forsvarar no til dags, men han har starta med å spele seg inn i hjartene til Vornes fansen. Med sine 200 000kr i vekelønn tek Piringer nesten 15% av lønnsbudsettet til heile laget. No spørs det om Vorneset hentar inn fleire spelarar av same kaliber, men me trur ikkje dei har peng til det.
Resten av laget er så som så. Dei har eit par skadar som kanskje vil hemme dei litt i seriestarten, men uansett, med eller utan dei største stjernene vil dei vinne mot dei “nedrykksklare” laga, og tape med dei 5 gullkandidatane.

212 ah poeng heime mot Shalala i 1.serierunde er heilt greitt, men langt bak storlaga. Reknar med dei må kjøpe til seg 70-80 ah-poeng for å kjempe om poeng (og ein betre tabell plassering enn 6.plass)

 

7.plass 
Shalala FK

Opna borte mot Vorneset på bortebane, fekk juling og tapte 3-1. Smått utruleg at dei berre tapte med 2 mål.
Midtbana er dårleg, forsvaret er elendig og angrepet er ok sentralt, men på kantane sug dei balle. Og med ei samla lønn på 365 000kr i veka så vil dei i det minste gå i pluss denne sesongen. Keeperen deira ser ut til å vere meir bak mål enn foran, for han spelar så dårleg at laget vil sleppe inn maaange mål denne sesongen. Lukke til i VI. neste sesong. Kanskje rykk de opp viss de endar i ein BOT-liga…

178 ah poeng imponerar ingen. Rett ned til VI.div. Kanskje blir det poengdeling i begge kampane dei spelar mot Genuine? For begge lag er møkk iallefall!

 

8.plass
Genuine

Nok eit nedrykksdømt lag som teknisk sett ikkje har noko å spele for. midtbana er middelmodig i beste fall, forsvaret rotar sikkert ballen bort meir enn ungane i Fresvik Barnehage rotar vekk leikene sine. Angrepet skremmer ingen. Fasit: Lite mål, mange baklengsmål. Einaste sjangsen Genuine har, er å spele MOTS for å prøve å styre kampen. Men det er vel ikje stort hjelp i når dei ikkje scorar på sjangsane sine? Og med ein gong forsvaret gir vekk ballen  blir det ball i nettet å hente for Frøyland (318307234)

230 000 i vekeløn og 180 ah poeng i serieopninga på heimebane. Det positive er at dei har 27 nordmenn, så det pressar lønningane ned, men midtbanetalenta er alt for unge og den beste spelaren deira er 18 år. Helge vil ikkje klare å styre laget til mange poeng. kanskje 2 eller 3? Viss manageren er god nok, så kan dei kanskje vinne to kampar mot Shalala?

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.