Status etter 6 serierundar

No er me kommen til midten av november, og 6 seriekampar er spelt. I Fresvik har me hatt eit styremøte for å evaluere sesongen so langt, ettersom det tydlegvis er veldig populært på vestlandet med sesongevaluering før sesongen er over. 

Fresvik starta sesongen litt tregt med berre 1 poeng på dei 2 fyrste kampane, men med 9 poeng på dei 4 siste, har me klatra på tabellen igjen. Eit ufortjent tap borte mot Spurt øydla litt, men Engelskmannen sitt trygt i sjefsstolen enn so lenge. Men klubben har gitt han eit ulitmatium: Opprykk innan juni 2013, ellers så blir det hovudet ut døra. Faktisk vil styre freda manageren, for nedrykk til VI.div vil aldri skje.

Cupen denne sesongen var ein gedigen nedtur ettersom me dei to siste sesongane har komme oss til 8. og 6. runde dei førre sesongane. I år blei det tap i den 2.runden, men dei skal nevnast at me møtte eit meget sterkt lag, og med litt flaks hadde komme oss til 3.runden. Det beste med cupen er tilskodarinntektene, PIC kampane og erfaringa me får, men ein gong iblandt kan me tåle å gå på ein smell.

Laget blir berre betre og betre framover, og me har to-tre spelarar med titanisk scoringsevne, noko me har venta lenge på. Når spelarane i tillegg har passning og innleggsevner, så ser me at det trenast godt i Fresvik. Med litt meir trening, så skal me trekke opp eit par juniorar frå vår eigen avdeling, så blir det endå fleire kanongode talent.

Jostein Smeby, 16 år 76 dagar er solid ving, men har endå ikkje nådd makspotensialet sitt, så me håpar han poppar til utmerkt (excellent) ving på fyrste treningen med a-laget som 17.0åring. Som biskill har han måteleg (inad) passning, og veik ballfordeling, begge er maksa.

Fredrik Heren, 16år 59 dagar er brukbar ving OG ballfordeler, veik på passningar og forsvar. Det beste av alt: han er [omskifteleg]! Me har tidlegare trekt opp Ovesen og Myrdal som har blitt satsa på, men ingen av desse har spesialitet, så då er det ekstra kjekt med ein spelar som kan utmerke seg noko spesielt i kampsituasjonar.

Så derfor vil me legge om til innleggstrening (ving) når desse to kjem opp i a-lagsstallen. Begge to skal få fast plass på kantane, saman med Ovesen og Myrdal, så får Søvik og 3 indreløparar/forsvarar spele på backplassane. Ingenting er heilt satt endå, for det kan hende me gir Smeby litt passningstrening før Heren blir trekt opp og me legg om til ving. Mykje kjem an på timingen, og kor me ligg an på tabellen.

Spurt og Todalen må slåast viss me skal vinne serien i år, og det var jo det som var målet denne sesongen, men slik det ser ut no, so blir det ikkje noko gull til Fresvik. Me får heller glede oss av talenta me har i junioravdelinga, og alle som poppar på a-lags treningane.

Fresvik i Sogn skal atter ein gong spele i det gode selskap! (4.divisjon)

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.