Storkamp i V.58!

Då er det klart. Kamp nr 7 og 8 skal spelast, og alle sine auger er retta mot Spurt og Todalen Goalscorers! Til helga møtast dei til det som kallast “Storkamp”. 

FK Feilpasning, som ligg på 2.plass kjem til å køyre over Shalala på heimebane, så der blir det utlevert 3 enkle poeng til heimelaget. Derfor MÅ Spurt vinne mot Todalen for å halde på 1.plassen.

Normalt sett vil eg sei Spurt vinn mot Todalen, spesielt på heimebane, men Todalen har faktisk vunne 4 av dei 6 oppgjer! Det som er kjekt er at dei aldri spelar uavgjort. Ingen har fått laget svekka av skader/suspansjonar, og møtte overkommeleg (PIC) motstand førre helg. Viss eg skal tippe, så kjem Spurt til å spele Normal denne helga, og MOTS neste helg, viss førstkommande kamp blir jamn. For så å spele PIC heime mot Shalala. Faren for å gjere dette er at med ein trenar som har elendig (2) i leiarevne, vil det ta lang til å få opp lagmoralen. Så Spurt satsar nok på ein enkel kamp heime, slik at dei føler seg trygge til å spele Normal på bortebane også (Spurt har ALDRI vunne på bortebane mot Todalen!).

Todalen har slitt denne sesongen. Dei ligg nemleg heilt nede på 5.plass, og sia Fresvik skal møte enkel motstand dei neste to vekene, så kan Todalen bli hekta av kampen om medalje etter 2×90 min mot Spurt.

I dei andre kampane, Genuine-Fresvik, Novair-Vorneset, FK Feilpasning-Shalala håpar me på ingen bomber, slik at me beheld spenningsnivået i avdelinga. Og det er nok mykje som skal til for at det ikkje blir to heime- og èin bortesiger i desse kampane.

Viss Todalen skulle klare å stele 3 poeng heime mot Spurt, og Spurt skulle slå FK Feilpasning seinare i sesongen, så blir det heilt opent om gullet, og då vil Novair og Fresvik plutseleg få kjempe om edelt metall også.

Spurt IL handla nyleg inn ein utanlandsspiss, noko som overraska oss, og me reknar med Colac (313009864) er henta inn for for “short time fix” å sikre Spurt seriegullet og opprykket dei lengtar etter. Den hovudsterke spissen scoar allereie i debyen sin, men skal no få vist seg fram for heimefansen for fyrste gong. Me vil berre sei at i Fresvik har me handla vår siste utandlandske spelar, og me vil halde Fresvik norsk! Spurt solgte nyleg sin gamle helt Rolf Holm, spelaren som vaks opp i klubben sitt hjarta, for så å bli solgt til Sverige, før Spurt kjøpte han i 2010 og lot han spele 7-8 sesongar og heile 254 kampar for Spurt! Dette var Spurts svar på Pål Nygård (48700068)! No er han borte, heilt borte, for usle 3 mill. Snakk om å selge sjela si!

Kasami, Todalens manager har vore nokre sesongar i V.58, og har blitt kjent med laga. Manageren er ganske roleg på overgansmarkedet, ettersom dei ikkje har kjøpt eller solgt ein einaste spelar på 5 månadar. Tilogmed ingen av juniorspelarane deira her blitt solgt, så det må vere ein ussel barnehage/skule dei har i Trondheim, som ikkje tilbyr ungane fotball. Juniorlaget slit såpass at dei ikkje eingong klarar å stille lag til kampene sine. Tragisk. Dette lover ikkje bra for a-laget, og kvalikk kampen dei måtte spele sist sesong for å få lov til å spele i V.58 denne sesongen, kan gjenta seg. Og denne gongen vinn dei kanskje ikkje kvalikkampen. Me rettar krass kritikk til Todalen og Kasami, på måten dei opparbeider “talent” i klubben.

 

Manager Engelskmannen tippar 3-1 til Spurt, som spelar utan sjel og lokale heltar…

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.