To spanande kampar neste veke

8 rundar er ferdigspelt i V.58 og tabellen er meget jamn både i topp og botn. Geniune (4p) og Vorneset (4) kjempar om kvalikkplassen og Spurt (21p), FK Feilpasning(21p) og Novair(19) kjempar alle om gullet. Fresvik (16p) møter sognalaget Vorneset, som normal sett ville våre plankekøyring, men pga lokaloppgjer, så trur me det kan bli jamnare enn me ynsjer. Førre kamp enda i ein forrykande 3-4 siger til FiS. Faktisk er det skuffande at Vorneset berre har tatt 0.5 poeng i snitt denne sesongen, for dei har ein passle bra lag.

Vorneset:
Litt usikker på kva keeper laget stillar med, for dei har brukt to forskjellige dei to siste helgene, men mest truleg er det Flavio Borges, ein ok keeper som blei henta  inn i slutten av oktober for 16 mill. Forsvaret er brukande det, 4 mann i forsvar og jamnt bra. Midtbana er deira svakaste lagdel, men absolutt ikkje håplaust. Angrepet er meget bra, både sentralt og på kantane, så me må finne på noko lurt for å demme opp angrepa deira. For dei kan komme frå alle kantar. Eit meget bra lag sett under eitt.

Dette blir ein fest, og me håpar ekstra mange sogningar tek turen til Pål Nygård Memorial.

Den andre spanande kampen neste helg er Novair (3.plass) mot FK Feilpasning (1.plass). Novair har vist gong på gong at dei kan tukte dei beste, så her er kampen heilt open. Me gler oss til kampstart, og me personleg håpar på 0-0, men det er lite truleg. Alle dei tre førre oppgjera har faktisk endt med Novair siger, sjølv om laget ikkje har vore det beste i dei kampane, og viss Novair kan stele poeng frå Spurt seinare i sesongen, ja då blir det kniving om seriegullet.

 

Klarar FKF å bryte gjennom forsvarsmuren til Novair? Klarar Novair å kontre serieleiaren i senk på heimebane? Roter Fresvik bort poeng i lokaloppgjeret? ME GLER OSS!

 

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.