Sesongen er over

Etter 3 lange mnd har endeleg sesongen komme til ein ende, og det var Flata som stakk av med gullet til slutt.

Dei skal no ut i ein tøff kvalikk kamp for å rykke opp til 4.divisjon. Det har seg slik at med Syril, Flata og oss i same avdeling, så har V.58 blitt ein av dei aller beste 5.div avdelingane i landet. Då blir det veldig vanskeleg å rykke opp. No ventar ein ny tøff sesong for Fresvik i Sogn. Målet vårt vil igjen bli å kjempe om medalje, men kor realistisk det blir med tanke på at me skal byte trening er ikkje sikkert. Smeby og Heren skal bli supergode multiskill spelerar, og Ovesen og Myrdal skal bli finspissa til å hjelpe til bakover.

Det vil sei nok ein keisam sesong i V.58, der me har spelt smått utrulege 196 seriekampar. Førre sesong var me 1 mål ifrå å rykke opp, denne gongen var me eit stykke bak, men det var fordi me hadde lagt om til vingtrening.

Manageren flyttar frå England i slutten av mai, og til Afrika. Og ifrå starten av August (Zambia) vil det bli ymse med nett tilgang, dvs at hattrick aktiviteten kan bli kraftig redusert. Vil det gå utover det sportslege for FiS? Ja, garantert, men me har for gode talent til å selge laget og starte på nytt. Ovesen og Myrdal er perfekte talent som snart når toppen av karriera si, så me kan rett og slett ikkje selge dei.

Me ynsjer Flata lukke til i kvalikken, og me gler oss til å sjå kva nye lag som skal gi oss motstand i V.58 neste sesong. FiS har peng i banken, men er usikre på om det skal brukast på forsterkningar.

About campingvogna

A 26 year old Norwegian personal trainer who lives in Zambia and enjoys Hattrick as a hobby. Started Hattrick in 2004 and is still going strong.