Projekt “1”

Poštovano čitateljstvo! Dragi simpatizeri i nesimpatizeri slavnoga Hattrick kluba sa stogodišnjom tradicijom (dobro ajd’, malo serem ali ako mogu drugi, mogu i ja)!

Prije nego počnem s bitnim, točnije s mojim prvim projektom u Hattricku koji ima glavu i rep, sa mojom vizijom savršenog kluba, htio bi Vas sve pozdraviti u nadi da ćete me redovito čitati.

Dakle, kao što naslov kaže, odlučio sam pokrenuti projekt jednostavnog naziva “1”. Nakon mnogo mjeseci traženja inspiracije za povratak aktivnom igranju Hattricka, jedan mokri san promjenio je sve. Usred noći probudio sam se nakon noćne more u kojoj gubim finale Kupa Hrvatske igrajući protiv nepoznatog heroja, koji mi se suprostavio formacijom 5-5-0. Odluka je pala. To je formacija kojom ću pokoriti Hattrick svijet. Uz, naravno, 5-4-1. I kontre. Sve sam to sanjao.

Sada kada ste upoznati sa mojim genijalnim planom, mogu krenuti u provedbu. Počinjem kao prosječni petoligaš koji je gotovo dvije godine Hattrick posjećivao jednom tjedno. Puno je igrača u međuvremenu propalo, puno se krivih poteza povuklo, no nekakav temelj za početak imam. Prvo što moram je istrenirati trenutnu generaciju treniraca, a zatim i još jednu kako bi udario temelj obrani te namakao dovoljno financijskih sredstava za projekt. Trening će se većinom bazirati na obrani, ali biti će tu i passinga i svega ostalog, po potrebi.
Eto, za uvodni post je dovoljno, nadam se da sam Vas zainteresirao te da ćete me pratiti u mojoj avanturi Hattrick-života.

Do čitanja, Zvonimir aka zwonziii.