Projekt “1” vol. 2

Pozdrav svima koji me čitaju, ako uopće ima takvih!

Iako bi se iz naslova moglo to isčitati, ne – nisam još uvijek odustao od svoga tzv. Projekta “1”, ili ga u nekom dijelu izmjenio. Zasada, sve teče po planu, a na kraju krajeva zato i pišem ovaj post kako bi Vas obavijestio o “napretku”.

Dakle, počelo se sa prvom fazom realizacije projekta, a to su trening i trenirci. Dovelo se 4 mlada igrača koji bi za nekoliko sezona trebali biti okosnica ekipe, a koji se uklapaju u moju viziju momčadi koja bi trebala na svojim leđima nositi cijeli Projekt, odnosno njegov početak. Radi se o igračima sa nešto izraženijim skillovima Kreiranja igre/Na krilu koje će se zatim trenirati u obrani. Ukoliko se ukaže potreba, u planu je predviđen i dodatan trening nekog od potrebnih sekundarnih skillova. No, ono što je najbitnije je činjenica da je Projekt u zamahu, te da ga samo sabotaža (drugim riječima, gubitak volje za igrom) može zaustaviti. Mnoge besane noći sam potrošio kako bi utanačio detaljan kratkoročni plan treninga i sl., te nekakav okvirni dugoročni plan čisto kako bi imao neke smjernice za razvoj kluba, ali sve je to (barem dugoročno) podložno promjenama zbog financija, ekonomije, rezultata itd. No, temeljne postavke projekta (poput formacija i taktike) neću mijenjati, a nešto više o njima možete pročitati u uvodnom postu niže.

Što se tiče rezultata, ukratko bi se samo pohvalio stopostotnim učinkom na početku sezone i trenutno prvim mjestom. Da ne bi sve bilo divno i krasno, pobrinuo se Kup gdje sam ekspresno ispao u 2. kolu. Ali uostalom, koga briga za to smiješno natjecanje.

Zasada toliko. Do čitanja!