Posran i pop’šan

Dragi moji, dobro Vam večer! Dobrodošli na još jedne vaginine, odnosno zvonzijeve, HT monologe.

Kao što sam naslov sugerira, nakon današnjeg dana ostadoh posran i popišan. Ne zato jer sam zapio svu lovu, ne zato jer sam prokockao svoju sudbinu, nego zato jer sam izgubio u derbiju kola. U derbiju od kojeg sam imao velika očekivanja.

Sve je počelo večer prije kada sam, u ugodnoj atmosferi našeg HT radija (Radio Balkadio – http://www.radio-balkadio.com), vršio prilično težak brainstorming s ciljem da smislim taktiku za iznimno zahtjevnog protivnika u obliku bivšeg četvrtoligaša. Taktiku sam pronašao, a njen (ne)uspjeh se može vrlo lako isčitati iz ovoga posta. Naravno, popušio sam. Popušio sam i to uvjerljivo. No, ono što je bitno u cijeloj toj priči je činjenica da, nakon više od godine dana neaktivnosti, ponovno učim. Shvaćam gdje sam i kako pogriješio, i nadam se da takve greške ponoviti neću. Isto tako, počeo sam eksperimentirati sa 5-4-1 formacijom, koju sam si zacrtao kao jednu od formacija kojom ću pokoriti HT svijet. Nije baš najbolje počelo, ali nakon današnje utakmice poprilično sam izgradio ideju kakve igrače, odnosno kakvu momčad, trebam da bi takva formacija imala smisla.

Da se vratimo na veselije teme. Dakle, iako me ovaj poraz poprilično bacio u depresiju, već u planu imam jedno “pojačanje” (nemojte očekivati igrača od 30-40 milja kuna) koje bi mi itekako trebalo pomoći u budućnosti. Pogotovo u utakmicama poput današnje, gdje bi mi jedan takav igrač donio popriličnu taktičku raznolikost i mogućnost improvizacije. Činjenica je da mi sadašnji igrački kadar, osim mojih prelijepih treniraca koje ljubim u čelo, ne dozvoljava nikakvu improvizaciju nego nudi samo jednodimenzionalnost.

Nadalje, svakako bi trebao spomenuti najnovije pojačanje, iako neplanirano, u mojoj ekipi. Nadam se da će golman, kojeg sam kupio na nagovor i popriličnu svotu mita od strane katarskog izbornika CroPredatora, donijeti hrpu bodova i još više love kada ga budem prodavao.

Toliko za večeras od mene.

Do čitanja!