Latest Headlines
0

Magic of Messi

Magic of Messi

0

Hattrick youthclub ή αλλιώς «Το πολυεργαλείο για την Ακαδημία»

Γράφτηκε από t54g05

Το hattrick-youthclub είναι ένα CHPP πρόγραμμα με σκοπό την βοήθεια των προπονητών στην σωστή διαχείριση των Ακαδημιών

Ξεκινάμε με εγγραφή στην σελίδα (http://www.hattrick-youthclub.org) και δίνουμε εξουσιοδότηση να συλλέγει στοιχεία από τον λογαριασμό μας στο hattrick όπως κάνουμε σε όλα τα CHPP προγράμματα.
Αφού μπούμε, επάνω στην σελίδα βλέπουμε το μενού με το υπομενού του(http://imgur.com/LcSEl)

Μενού Ομάδα:

Πρόγραμμα: Ένα πλήρες ημερολόγιο της ομάδας σας με πληροφορίες για τους αγώνες σας, πότε μπορείτε να κλείσετε φιλικό, πότε μπορείτε να προωθήσετε παίχτη στην μεγάλη ομάδα, πότε έχουν γενέθλια οι παίκτες σας και άλλα.
Αγώνες: Εδώ βλέπουμε τους αγώνες που έχουμε παίξει με διάφορες λεπτομέρειες. Η ενημέρωση γίνεται αυτόματα και απλά για την δική μας διευκόλυνση μπορούμε να περάσουμε το σχόλιο που δίνει ο προπονητής την επόμενη ημέρα εδώ πατώντας το εικονίδιο που φαίνεται στην εικόνα (http://imgur.com/EWSrI)
Οικονομικά: Εδώ βλέπετε τα οικονομικά της Ακαδημίας σας. Πόσα δώσατε για πληρωμές ανιχνευτών ή για προώθηση παικτών στην μεγάλη ομάδα όπως επίσης και πόσα εισπράξατε από πώληση παικτών που ανέβηκαν από την Ακαδημία σας.
Ανιχνευτές: Εδώ βλέπετε πληροφορίες για τους ανιχνευτές σας.

Μενού Παίκτες:

Νέοι: Εδώ θα βρεις όλους του παίχτες της Ακαδημίας σου με κάποιες βασικές τους πληροφορίες και σε αυτήν τη σελίδα μπορείς να τους ταξινομήσεις με το κριτήριο που εσύ επιθυμείς.

Προωθημένοι: Δεν νομίζω ότι χρειάζεται εξήγηση…. Είναι οι παίκτες που έχεις ανεβάσει στην μεγάλη ομάδα σου και τους έχεις ακόμα (δεν τους έχεις πουλήσει δηλ.)

Πουλημένοι: Οι παίκτες που ανέβασες στην μεγάλη ομάδα αλλά τους έχεις πουλήσει.

Απολυμένοι: Οι παίκτες σου που απέλυσες είτε από την Ακαδημία σου είτε τους ανέβασες στην μεγάλη ομάδα και τους απέλυσες από εκεί.

Απορριφθείς: Είναι οι παίκτες που σου προτάθηκαν αλλά εσύ τους απέρριψες. Είναι από τις λίγες λειτουργίες που η ενημέρωση δεν γίνεται αυτόματα. Πρέπει ο κάθε χρήστης να αντιγράφει τα σχόλια των ανιχνευτών για τους παίκτες που απορρίπτει και να τα περνάει εδώ(http://imgur.com/bulFj). Μπορεί να φαίνεται λίγο κουραστικό αλλά αν το κάνουν όλοι οι χρήστες βοηθάει πολύ γιατί αν πάρουμε εμείς έναν παίχτη τον οποίο έχει απορρίψει κάποιος άλλος (ο οποίος να τον έχει περάσει στους απορριφθέντες παίχτες του, τότε δίπλα στον παίχτη αυτό θα μας βγάλει ένα «χεράκι» όπως εδώ (http://imgur.com/XUd1m) και έτσι μπορούμε να δούμε τι σχόλιο είχε δώσει ο ανιχνευτής τότε για τον παίχτη αυτό.
(http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=emQHNT-DLyk)

Δίδυμοι: Από τις κορυφαίες λειτουργίες. Βάσει των ημερών του παίκτη και της εμφάνισής του (η εμφάνιση ισχύει μόνο για τους υποστηρικτές που βλέπουν τα πρόσωπα των παιχτών) μπορεί να σου βρει παίκτες της ομάδας σου που είναι «δίδυμοι» με άλλους παίκτες έτσι ώστε να μάθεις και σκιλ που δεν τα έχεις ανοίξει ακόμη. Εδώ προσοχή όμως γιατί όλοι που σου προτείνονται ως δίδυμοι δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Πρέπει να ταιριάζουν οι ημέρες της ηλικίας τους (τα χρόνια δεν μετράνε), πρέπει να έχουν το ίδιο πρόσωπο (χωρίς να μας απασχολεί το χρώμα προσώπου, τα μαλλιά και τυχόν μουστάκι ή γένια) και να κρίνουμε ότι έχουν κάποια σκιλ που ταιριάζουν με του δικού μας παίχτη.
(http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b3j-lE-onUo)

Μενού Ανάλυση:

Πίνακας ικανοτήτων παίκτη-Πίνακας θέσεων παικτών-Ανάλυση ικανοτήτων-Ανάλυση θέσεων: Πάνω-κάτω τα ίδια μας δείχνουν. Τα τωρινά και τα μέγιστα σκιλ των παιχτών μας, που έχουμε ανοίξει, όπως επίσης τα αστεράκια που έβγαλαν οι παίκτες μας σε κάθε θέση που έπαιξαν παρουσιάζοντάς τα ξεχωριστά ανάλογα με το τι βελάκια τους είχαμε ορίσει.

Μενού Εργαλεία:

Φιλικά κλήρωση: Εδώ μπορείς να βρεις αντίπαλο για τα φιλικά σου. Όχι και πολύ χρήσιμη λειτουργία κατά την γνώμη μου αφού δεν κλείνει τα φιλικά αυτόματα, απλά σου βρίσκει τον αντίπαλο και μετά πρέπει από μόνος σου να κλείσεις το φιλικό μέσω του hattrick.

Προτεινόμενη ενδεκάδα: Εδώ μπορείς να στήσεις την ομάδα σου για τους επερχόμενους αγώνες. Πολύ βολική σελίδα αφού σου δείχνει όλα τα σκιλ των παιχτών αλλά και τα αστεράκια που έχουν βγάλει σε κάθε θέση που έπαιξαν. Επίσης ορίζοντας τις προπονήσεις που θα δώσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα σου δείχνει σε ποιους παίχτες θα ανοίξει τα προπονήσιμα σκιλ (με κόκκινο χρώμα) ή σε ποιους είναι πιθανόν να ανοίξει (με πορτοκαλί χρώμα).
ΠΡΟΣΟΧΗ 1: αν θέλετε να κάνετε αλλαγές ή ανταλλαγές θέσεων ή οποιαδήποτε άλλη εντολή στην διάρκεια του αγώνα πρέπει να πάτε μέσα από το hattrick να τα ορίσετε.
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Τις προπονήσεις που θα ορίσετε εδώ, δεν περνάνε αυτόματα και στο παιχνίδι, οπότε πρέπει να τις ορίσετε και χειροκίνητα στο παιχνίδι.

Υπολογισμός ταχύτητας προπόνησης: Σχεδόν ότι και το προηγούμενο αλλά εδώ βάζουμε εμείς χειροκίνητα όλες τις παραμέτρους (ηλικία, επίπεδο ικανότητας με υποεπίπεδα, την θέση που παίζει ο παίχτης και τις δύο προπονήσεις που δίνουμε στην Ακαδημία και μας εμφανίζει σε ποια ηλικία θα φτάσει το επιθυμητό επίπεδο ο παίχτης μας. Αν για παράδειγμα έχουμε παίχτη 16 χρονών και 11 ημερών με τωρινό επίπεδο στο σκοράρισμα ανεπαρκής (5.0) και προοπτική για μέγιστο πολύ καλός (8.0) σύμφωνα με το πρόγραμμα, αν βάλουμε ως πρωτεύουσα προπόνηση σκοράρισμα και δευτερεύουσα άμυνα, βλέπουμε ότι θα φτάσει στο μέγιστο σε ηλικία 17 και 24 ημερών με 17 και 31 ημερών (http://imgur.com/Mle0w). Αν αλλάξουμε την δευτερεύουσα προπόνηση σε σουτ βλέπουμε ότι φτάνει το επιθυμητό επίπεδο σε ηλικία 16 και 108 ημερών με 17 και 3 ημερών (http://imgur.com/Qdf0I). Με την βοήθεια του εργαλείου αυτού μπορούμε να κάνουμε υπολογισμούς με σχετικά μεγάλη ακρίβεια ώστε να βγαίνουν οι παίχτες μας από την Ακαδημία στην μικρότερη δυνατή ηλικία και με τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα ικανοτήτων.
Ταχύτητα προπόνησης: Εδώ υπάρχει ένας πίνακας όπου ορίζουμε τον τύπο προπόνησης και την θέση του παίχτη και ανάλογα με την ηλικία του μπορούμε να δούμε τον αριθμό τον αγώνων που χρειάζονται για να γίνει αύξηση του επιπέδου ικανότητας.
Υπολογισμός αποθεραπείας: Βάζοντας την ηλικία και την διάρκεια τραυματισμού, μας ενημερώνει για την διάρκεια αποθεραπείας.

Μενού Βοήθεια:

Εγχειρίδιο – Wiki – FAQ: Διάφορες απαντήσεις σε βασικές ερωτήσεις σχετικά με την λειτουργία της σελίδας και ένα Εγχειρίδιο χρήσης
Σχόλια (αναφορά) προπονητή – Σχόλια ανιχνευτή: Μας εμφανίζει διάφορα σχόλια που μας δίνουν οι ανιχνευτές και ο προπονητής, τα οποία πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν. Εδώ υπάρχει η εξήγηση των σχολίων αυτών.

Στην κορυφή της σελίδας υπάρχει το «κουμπί» συγχρονισμού (http://imgur.com/F3YUi). Πατώντας το συγχρονίζει το youthclub με τον λογαριασμό μας στο hattrick. Συνήθως δεν χρειάζεται αφού γίνεται αυτόματα ο συγχρονισμός με την είσοδο στην σελίδα.

Τα υπόλοιπα του μενού δεν θα τα αναλύσω μιας και τα θεωρώ μικρής σημασίας. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το εγχειρίδιο χρήσης της σελίδας εδώ(http://wiki.hattrick-youthclub.org/el/manual)

2012-11-07 14:46:47, 264 προβολές

Σύνδεση απευθείας στο άρθρο (HT-ML, για τις διασκέψεις): (16186)

0

Tips and tricks everyone should know about

Γράφτηκε από Frank30

Here is a list of tips and tricks that can give you extra training, less injuries, more money and better results.

If you want to advance in Hattrick, you should read the manual and follow the forums. But there are many tips and tricks that can help you to perform better in an easy way.

This list was made with help of the Spanish community (15894078.1). I have played Hattrick since 2005, but I learned a lot compiling this list. I hope you will as well.

Tips and tricks in Hattrick

Players and training

Get 150 minutes extra training per week. Find an opponent to play a friendly (cup rules) in a very defensive way (for example 5-5-0). You need to draw the match so it goes into extra time. Make sure you get 3 players waiting on the bench to enter in the 90th minute on a trainable spot. Each of them will receive 30 minutes of training. Next to this, you can make 2 position swaps, so this way, in total you can gain up to 5 times 30 minutes of free training each week.

Cure an injury instantly. Convert your injured player into a coach and he will lose his injury. Be careful, because it is impossible to sell a coach.

Play without risk of injury. If you want a player to play just one minute, let him play between minute 0 and 1. It is technically impossible to receive an injury in this particular minute. This can come handy when you need a player to play because you want to be able to sell him, or when you want to receive commissions from a youth player you just promoted, or when you want a player to maintain his form or stamina, etc.

Train 100% even when a trainee got a red card. For example, you train playmaking. Than you got to put two conditional substitutions:
“My inner red carded” -> striker or defender out and inner midfielder in.
“My winger red carded” -> striker or defender out and winger in.

Train a youth player who enters your team on Thursday. Normally, this player wouldn’t train, as most friendlies are being played on Wednesday. In some countries, however, friendlies are being played on Thursdays (for example Argentina), which gives your player the opportunity to train. However, you have to arrange the friendly at least two days before and play as a visitor.

Match planning

Surprise your cup rival with a new coach. This trick makes use of the fact that the training is later in the week than the cup match. If you want to change your coach, change him a bit before the cup match for a temporary weak one with solid leadership and whatever mentality you prefer for the coming cup match (fond of attacking, defense-minded, etc). This coach will cost you only 10.000 euros. Than make sure that after the match, but before the training, you change to the more expensive coach (for example solid-solid) that you like to have for the longer term. This way, you don’t lose training. Of course, he can have a totally different mentality, so you’ll also confuse your next league opponent.

Pimp your team spirit. For a decisive match at the end of the season (promotion/relegation), you might want to consider lowering your training intensity. It has many negative side effects, but it will increase your team spirit and therefore your midfield rating.

Don’t let your rival be lucky when guessing which side will be your strong wing attack. In case you only have one strong wing attack, you can switch sides of your offensive winger during half time. This way, at least you play 45 minutes against the weakest side of your rival.

Get home advantage when you want to. This trick makes you use the advantage of a boosted midfield playing an away-derby. Look at your rivals and chose the region that suits you most, so you can plan on beforehand whether you want to play derbies, or not. Some examples:
– You have a extremely strong team in a low division and want to make a spectacular cup run. Playing in a lower league, you’ll play most cup matches at home. Put your team in the smallest region, so the risk of giving the away team the advantage of a derby is small.
– Or the other way round: you play in a high division, so in cup you’ll have to play mostly away games. Than you want to be in the biggest region, so the chance of you getting the derby advantage is bigger.
– You can also analyze your league rivals and chose a region accordingly. If your team is relatively weak and you don’t want to relegate, try to avoid derbies. You’ll need the points you can get at home and the chance you get points away is small anyway. On the other hand, if your team is slightly better than your rivals, you should go to the region where most of your league buddies are, so you get more derbies. At home you will beat them anyway, and away you get the derby advantage.

Youth

Know more than your youth scout. Find twins in Hattrick Youth Club to discover skills that your scout and youth trainer didn’t yet tell you about.

Extra youth training. When your league finishes, join immediately another league and you’ll be able to play another match (and train) the same day. For this reason, if you play in a league of 4 teams, you receive this free training every 6 weeks.

Promote two youth players in one week. Before you close your youth academy, pull a youth player to your normal squad. After closing it, you can pull a player from the scouting network in the same week. Also, the level of the scouting network will be excellent if you have had 3 scouts for a long enough period (over two seasons).

Transfers

Make your player look better on the transfer list. Let him play for no more than 10 minutes for several weeks. This way, he will get more stars than when he plays the full match. It doesn’t make a real difference, but it just looks better on his match history record and maybe you’ll sell him for a better price.

Put your players for sale in your press announcements. This works very well when you are well known or play in a high division. Most top teams sell their players this way.

Buy trainees that almost reach the next level in their main skill. You can find out if a player is close to pop with a plugin called PsicoTSI. Once bought, you just need 1 week to make him pop one level and sell him for more. Be careful, because this utility fails sometimes.

Borrow money from a friend. Put a player on sale for far less than it’s worth. Ask a friend to place a bid on him. Now you can use the money to buy another player, even though technically you haven’t received the money yet. This trick can be risky, because you don’t know for how much you will sell your player in the end: it can be far less than you hoped for.

Buy a cheap goalkeeper. Young goalkeepers are cheaper than slightly older ones. For some reason, the difference in value between a 19 year old goalkeeper and a 20 year old goalkeeper is on average 20%. There are many more tricks on the transferlist (buy and sell on certain levels), but there is not enough space in this article to list them all.

Forum

Spy on your rivals. To find out how your next opponent will play you, put him into your shortlist of forum favorites. If he reveals his plans on the forum, you’ll be the first to find out. This happens more than you might think on the question forums.

If you want to get loads of attention, and the possibility to play friendlies against whoever you want: put an avatar of a girl, and pretend to be one.

And last, but not least, use your league forum to manipulate your opponents. Make them believe you don’t compete seriously, or that you want to play relaxed, and than, BAM, you put a surprise tactic and MOTS. Or the other way round: make them believe you will go for it, and than play relaxed and CA.

I hope you’ve enjoyed reading this. Don’t forget to “like” this on the bottom of this article. I opened a thread in global forum where you can discuss the list, or add more tricks (and read about them). Click here: (15981357.1)

Good luck!

2012-11-09 22:04:09, 9091 προβολές

Σύνδεση απευθείας στο άρθρο (HT-ML, για τις διασκέψεις): (16081)

0

Guide to the Youth Academy

Γράφτηκε από NatTheRat1

I figured it was a good idea to make the original post I wrote more “generic” and post it here for all to see. This article is not perfect, and as it’s my first, I’m not sure if I’ll be able to edit it later, but I hope to give an outline of the kinds of things you can/should do with your Youth Academy, and basically ‘How it all works’ right now. Feel free to contact me with any corrections or suggestions you might have. On with the guide!

Guide to the Youth Academy

Introduction

Please note that I will talk about the YA as it stands at the end of December, 2011. Take it with a grain of salt in a couple of seasons time.

This guide is not concerned with percentages and links to “proofs.” Some things mentioned are “logical” or “conventional wisdom,” rather than “proven.” It’s a basic guide for newbs to the YA. That’s it.

Why Shouldn’t I Open a YA?

1. If you don’t have time to figure out how it works, and to figure out the best way to train your players. You may need up to 1 hour per week to ponder things and set lineups, then an extra half an hour every 3 weeks (for friendly matches).

2. If you are not making a profit over a 2 week period. By this, I mean your team finances should be positive every 2 weeks.

Reasons to Open a YA

Profit

You will need to be lucky. And you will not make ANY money in the first season. You must keep a player in your junior team for at least 112 days before promotion to the seniors (he must also be at least 17 to promote him), so you will make nothing. But, if you are very lucky, you can make a lot of money, starting in season 2.

Trainees

Almost all of us would like to train our own players. But beware: You should not “force'” your YA to make players for you. Good trainees will come, but it is much more important for the well-being of your whole team to make money from your YA.

Fun

The YA is another way to enjoy Hattrick, and you cannot put a value on this.

Neighbourhood Kids

When you first get your YA, you have 16 players and they are all “unknown.” You do not know anything about them. How can you tell if any are good? Well, you cannot until after they play and you can see their stars. Then the next day, you’ll get a report from the trainer who will reveal some skills.

Usually, the Neighbourhood Kids are hopeless. Sometimes one or two may be sell-able, but many, many will be weak and worthless. Do not worry about training them “properly.” It’s okay to make mistakes. Just move them around and see what you can find out.

It’s a good idea is to use this time to learn about the YA, and how to “reveal skills.” I will talk more about this later.

Note: To scout a new player, you must “fire” an old player if you have 16 on the roster. In general, it’s best to fire your oldest, lowly skilled players first.

Stars

In general, 5 stars is currently inadequate for defenders and for goalkeepers (with little defending), or close, while 5.5 to 6 stars is inadequate for midfielders with little sideskills, and 7-7.5 stars is inadequate for forwards, also monoskilled. Of course, a high weak defender with some playmaking could also get 5 stars, so this is just a guide.

Keep in mind, “attacking skills” (passing and scoring) for some reason provide more stars than the rest. Also, defending helps to provide stars for goalkeepers.

Wingers are still a major problem. Wingers can get 5 stars with wretched (2) winger skill if they have inadequate (5) playmaking and weak (4) to inadequate (5) defence. They can also get 5 stars if they have inadequate (5) winger skill and no other skills! They are a problem, and very difficult to ‘read’ from stars.

Revealing Skills

In the YA, we can “force” a skill reveal.

Current Level

We can find out the current level if we use Primary Training. Here is an example:

Let’s say we want Player A’s current PM (playmaking) skill.

1. We must train PM as Primary Training.
2. We must either play other players in training positions (IM and winger) with current PM already known,
3. Or, we must limit the number of players in the IM and winger positions, so 2 is true.
4. Player A must play 44 mins in a training position for the skill.

So, we could play like this:

GK
WB CD WB
Known Known Unknown Known Known
Fwd Fwd

or this:

GK
WB CD CD CD WB
Unknown
Fwd Fwd Fwd*

Note well: *You MUST have 9 players on the field at the start of the match, or you will lose training.

If you train playmaking as primary training, you will find out Player A’s current level of PM.

Skill Potential

We can find out the maximum level if we use Secondary Training. Here is an example:

Let’s say we want to know Player B’s scoring maximum.

1. We must train scoring as Secondary Training (Note: Training scoring as primary and secondary will cancel the maximum reveal).
2. We must either play other players with known maximum in scoring in training positions,
3. Or, we must play him alone up front, so 2 is true.
4. Player B must play 44 mins in a training position for the skill.

So, we could play like this:

GK
WB CD WB
W IM IM IM W
Known Unknown

or this:

GK
WB CD CD CD WB
IM IM IM W
Unknown

Doing this will reveal the scoring max. Again, remember the 9 player rule.

Random Reveals

Along with your “forced” reveals, your trainer will also give you 1 “random” reveal of the maximum skill of a player in a non-trained skill. It could be any player who is on the field at the end of the game. Sometimes you won’t get a random reveal if the skill chosen has no one left to reveal!

Also, use your Friendly matches well. Friendly matches provide somewhere between 50% and 75% of the training of league matches. They are good to “try something different.” Don’t forget them.

Choosing a League

After you get your YA, you must find a league. Traveling to other countries has no cost. I strongly suggest you try to get into a 4-team league. Then, after 6 matches, your league will end. But you can leave this league, and join a new one straight away. This will add one or two matches per season, which may be very important. Consider it strongly. There are leagues advertised on Global, and usually in your country too. Use them if you need to switch leagues quickly.

Scouts

Sometimes your scout will have nothing. This can be for one of 2 reasons:

1. The pool is close to empty
2. Dice roll (or “luck”)

To reduce the chance that the pool is close to empty, you should pull from the Youth Pool very soon after the Economic Update. Flameron mentioned that “Youth pools are topped up (refilled) ‘several times a day’.” Unfortunately, no one knows when. But, because many, many managers pull at the Economic Update, it is logical that the HT’s will ensure the Youth Pool is full in time for it.

Also, note the following:

The scouts will tell you some things regarding one or two of the player’s top 3 skills. This is important to remember. It is very common for the best skill to be omitted.

Also, scouts, and even trainers, regularly fail to recognize specialties. Don’t worry. If an event has occurred, the specialty will be revealed on promotion, even if no one else has recognized it.

Scouted Players

This is the most important part of the YA. And sometimes, the most tricky, and disappointing.

My Rules:
1. Pull every 15 yo you get unless he is clearly rubbish (I will come back to this.)
2. Do not pull 16yos unless they are “passable overall’ or potentially solid (or double passable) in skills you are likely to train.
3. Do not pull 17yos unless they are exceptional and fit your training plans.
4. Always pull the last player you are offered, even if you then fire him. This is called “Pool Cleaning,” and is important for your country.

How to know a player is “no good”

Sometimes, a player will be wretched (2) or poor (3) this and that. This does not necessarily mean he is terrible. Sometimes, it means he is a goalkeeper.

However, if you know his max in GK is poor or weak, he will be rubbish with the above skills. Also, if neither defending nor GK is mentioned, and he has very low skills, he is also likely a dud.

The Meaning of “Overall”

Basically, overall is a description of the kind of player you are looking at.

Weak overall: hmmm, probably hopeless unless a GK.
Inadequate overall: could be good!
Passable overall: really good chance of being good!

There is much conjecture about Hattrick Youth Club’s “theory:”

Inad: 15-18 “points”
Passable: 18-21 “points”
Solid: 21-24 “points”

According to the theory, subskills count. So an inadequate overall could have weak (4.7), weak (4.9) and inadequate (5.5) = 15.1.

Note also that this theory is NOT correct. There are many examples that lie outside it.

Training

In the YA, training occurs at the time of the match calculation. i.e., after the “lockout” and before the match commences. Training “effect” is noticeable about 5 minutes after the match, and of course, training reports come 24hrs after the end of the match.

This means you can promote players to the senior team after (or during) matches, and they will be trained. You do not have to wait for the report.

Training two different training types provides more training than training the same training type twice. e.g., defending/defensive positions is faster than defending/defending. For PM trainees, and GK trainees, sometimes there is no choice but to double-up. Remember, this will cancel the maximum reveal.

Note: Short passing/through passing is faster than the opposite.

Individual Training

Individual training is not very effective. Consider it in very rare circumstances. It works like this:

The players each get a little bit of training in a skill that is relevant to their position on the field. It’s been estimated that 50% of the time, it is in the “mainskill” for the position, so, for example, an IM may get something like this:

Playmaking: 50% of the time
Passing: 20% of the time
Defence: 20% of the time
Set Pieces: 10% of the time

It should be noted that Individual trains every player, and is likely to be the slowest training regime in the YA. However, sometimes it is useful.

When is Individual Useful?

Individual is useful as a Secondary Training, particularly when you first start your YA. Because all players get a little training in a relevant skill, all are eligible for a maximum potential reveal (in addition to the “random” maximum potential reveal). When you do not know who is good, and who is not, this can be justified.

Individual is also useful when training goalkeepers. Because “defensive positions” is so slow (similar speed to individual), it makes some sense to train all players in something useful, rather than just the goalkeeper (e.g., GK/individual). In this case, the goalkeeper may get extra GK training, or defence, or SP, while all other players also get a relevant minor boost.

Training Reports

You will be told of “maximums reached” “skill-ups,” a current level, a maximum level and a random maximum level. There is some argument about whether all “maximums reached” reports are coming to us. You’ll also get reports giving hints of personality or leadership. Sometimes training hints. See below for a good link that explains Trainer comments.

A skill is not maxed until it turns yellow. Sometimes a skill will turn yellow and you will not get a report. However, HT’s will say that “turning the bar yellow is a ‘report’.” But what if 3 max out? It’s a question we all wonder about.

Therefore, it’s useful, or even prudent, to try to get the player’s maximum skill once they hit passable. It seems possible to train a player who is already maxed, and you won’t know it yet. So get that max!

Thanks for reading!

For Understanding Trainer Comments:(http://easyupdate.de/hattricks/index.php/Englische_Originaltexte)

For YA Training Speeds: (http://www.hattrick-youthclub.org/site/trainingsspeedcalculator)

 

2012-01-10 17:08:54, 2934 προβολές

Σύνδεση απευθείας στο άρθρο (HT-ML, για τις διασκέψεις): (14564)

Tags:
0

Στόχος, η παραμονή.

Η δεύτερη σεζόν στην V κατηγορία είναι προ τον πυλών. Ο όμιλος εξακολουθεί να είναι δύσκολος, παρόλο αυτά ο πρόεδρος είναι πεπεισμένος ότι θα ξεπεράσει τους σκοπέλους που θα συναντήσει και θα βάλει την ομάδα σε τροχιά παραμονής.

Οι φίλαθλοι ζητάν μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολο. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην απογοητεύσουμε το σχεδον 1.800 φιλάθλους τις ομάδας.

1

… ένα σκόρδο, παρακαλώ !!!

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα μας στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα. Ο Robby (261817025) μετά από πολύ καιρό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και σημείωσε ένα εντυπωσιακό hattrick.

Ο αγώνας θα είχε πάρει μεγαλύτερη διάσταση στο σκορ αν δεν εμφανιζόταν στις κερκίδες του γηπέδου ο προπονητής της ομάδας τον Ntaboulia, xrysa (10710696), γνωστός ως και μαυρόγατα, καντέμης, μητσοτάκης, γρουσουζλαμάς. Το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Τραυματίστηκε ο καλύτερος πλάγιος μέσος μου…

Το χειρότερο είναι ότι μου ευχήθηκε καλή πρωτομαγία…