Latest Headlines
0

New address

Az új blog itt érhető el:

www.liverpoolredstm.blogspot.com

2

Heti ifihúzás 27/11

Újabb hét, újabb ifik. Lássuk őket:

Štefan Cehelník hívása

|Igen? Ó, üdv, Mszabi8!

Nos, Radovan Tichvoň 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.

Jelenleg szerintem Játékszervezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Gólszerzés képességű játékosod.

Szerződtessük, főnök?

– Sajnos nem.


Read the rest of this entry »

0

Leendő cseh u20-as játékost igazolt Liverpool Reds csapata?

Ma egy nagyszerű transzfernek örülhetnek a Liverpool szurkolói hiszen a klub elnöke és edzője hivatalosan is bejelentette a klub új igazolását Teodor Behenskýt. A hírek szerint valamivel több mint 3.000.000 eurójába került a klubnak a szerződtetése.

Read the rest of this entry »

0

A klub sztárja elköszönt a csapattól és szurkolóktól

Armano Kiesner több hét huzavona és tárgyalások sorozata után végül úgy döntött eligazol. Az új kihívások miatt döntött úgy hogy Fortuna Servela Reitnau csapatához igazol.

Read the rest of this entry »

0

Heti ifihúzás 27/10

Már hónapok óta nincs szerencsénk a ifihúzásokkal, talán majd most. Lássuk…

Read the rest of this entry »

0

Búcsú a XVIII. madridista ligától

Ez a XVIII. madridista liga nem alakult túl jól a csapat számára. Az első 2 fordulóban mindkét meccsen 2-1-es vereséget szenvedtünk, ha csak az egyiken elcsíptünk volna egy x-et akkor már meg lett volna a továbbjutás. Azonban az utolsó fordulóban még így is volt egy hangyányi esély a továbbjutásra…

Read the rest of this entry »

0

Klubtörténet

A csapat alapításának a dátuma 2009. április 17, de az igazság az hogy a kezdet nem pont ekkor volt. Ezelőtt már egyszer felfedeztem a játékot ennél jóval hamarább még 2004-ben. Azonban ekkor még nem igazán tudtam mi is ez a játék valójában ezért abbahagytam…. Klubtörténet