Senaste nyheterna
0

Ulf “Loco” Andersson

Det är den 8 december 2004. I hattricktermer blir det säsong 24, omgång 9. Lokomotiv Skogen har kallat till presskonferens för att presentera sitt senaste nyförvärv. Det är ingen stjärna man har köpt, han kostade endast 590 000 kr. Få var det som då visste vilken kultstatus den unga 17-åringen skulle nå i klubben.

Read the rest of this entry »

0

Den som spar han har?

Att LSFC är ett lag som håller stenhård koll på sin ekonomi är ingen hemlighet. Klubben har en strikt lönebudget som följs nitiskt. Det är därför intressant att jämföra LSFC’s lönekostnader emot seriekollegornas.

Read the rest of this entry »

0

Division 4

Det tog 34 säsonger. 34 säsonger av blod, svett och tårar innan Lokomotiv Skogen för första gången kunde passera gränsen som skiljer division 5 från division 4. Men nu är den äntligen passerad.

Read the rest of this entry »

0

Nypremiär

Jag blev väckt idag av ett sms från Lokomotiv Skogens presschef, före detta storbacken Christos Gittis, som hälsade att big_T kallade till presskonferens i Stockstugan klockan 12:00 idag.

Nyvaket så började hjärnan direkt arbeta. Vad är det den mannen nu har i kikaren? Ännu en nedläggning av laget? En nysatsning med ett nytt upplägg? Man vet aldrig vad man har att vänta när big_T är i farten.

Read the rest of this entry »

 • Arena / Lokomotiv Skogen Football Club
  Odlaren Park
  Type Amount
  Terraces37 955
  Basic seating13 949
  Seats under roof11 354
  Seats in VIP boxes1 622
  Total capacity64 880