Latest Headlines
0

Csúnya, csúnya OFF – Szerkesztőt keresek!

No, nem az NTimes-hoz, és nem is a Milán FC blogjához, egyáltalán nincs kötődése a Hattrick (ahogy szoktam mondani: lélekrabló) játékhoz, teljesen más dologról van szó. Hamarosan indítanék egy blogot, minden megvan hozzá: oldal, “technológia”, minden, kivéve egy dolgot: egy másik szerkesztő, mivel ez nem egy emberes munka.

Maga az oldal egy techblog lenne, tehát egy olyan embert keresnék, aki egy kicsit konyít a mai technikához (A technikai téma elég tág, bele tartoznak a mobiloktól kezdve a PC-kig és fényképezőgépekig minden.).

 

Tehát olyan ember kellene aki:

– aki járatos a technikai fronton

– van napi 1-1,5 óra szabadideje

– tud angolul (ez alapfeltétel)

 

Ami plusznak számít a jelentkezésnél:

– második idegennyelv tudás

– referencia egy másik blognál

 

Ha valaki megfelel a feltételeknek, az is elég kemény rostán fog átmenni, elvárok tőle majd egy tesztcikket!

Aki érez magában annyi energiát, hogy elvállalja a munkát, és ideje is lenne rá, az kérem jelentkezzen nálam HT-Mail-ben!

Köszönöm!

0

Ma ünnepelte a klub tulajdonosa és egyben menedzsere is a születésnapját, és úgy gondolta, hogy összeköti a kellemest a hasznossal, összehív egy sajtótájékoztatót:

“Köszönöm mindenkinek a jókívánságát, remek volt ez a mai nap! Rebesgették a csapat háza táján, hogy nagy változások lesznek a következő szezontól. Ez igaz! Edzést fogunk váltani, ezáltal sok embert el fogunk adni, valószínűleg az egész csatársor, és a középpálya is eladásra kerül. Mindezt ki miatt? A jövőből visszatért személyem, Milán Sztvorecz miatt…”

Sztvorecz Milán

0

BAJNOKCSAPAT!!!

BAJNOKOK VAGYUNK, IRÁNY A HATOD, VÉGRE! SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI MINDENKINEK AKI EZT LEHETŐVÉ TETTE!!!

0

Bréking nyúlsz!

A nemrég szerződtetet monster, Oscar Washington Pantufla nemsokára távozik a klubtól, mivel kényes ügyletekbe keveredett egy csomag szotyolával, amivel annyira durva dolgot csinált, hogy azt nem is lehet leírni…

Megkerestük, de csak ennyit mondott: Nyáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!

Megkerestük a vezetőséget is: Ezeket a prütyökpartikat nem tolerálja a csapat, amint a svédek meggyógyítják, és letörlik a keresztet azt adatlapjáról megy is az átadólistára! Ja, és nyáááááááááááááááááááááá!!!

0

1 év:változások

Hát ez is eljött. Ma 1 éves ez a kis csapat. Nem is kívánhatnánk jobb ajándékot, mint, hogy 99,99%-ban biztos, hogy feljutunk a VI. osztályba. Biztos nem lesz könnyű, de egy kis erősítéssel nem lehet akadály a bentmaradás. Feltehetőleg csak egy szélső és egy kapus fog jönni, mivel nnem sok pénzből gazdálkodhatunk, ráadásul kell a pénz a stadionbővítésre. Igen, az id. Sztvorecz János Stadion a becslések alapján 25.000 fő befogadására lesz alkalmas.

A jelenlegi keretből egy-két kivétellel valószínűleg mindenki marad.

Várunk mindenkit a jubileum alkalmából szervezett Milán FC-*Rado* meccsre!

Friss hír: Egy a Milán FC-nél dolgozó szakember elárulta, hogy tárgyalások folynak egy szélső ügyében, és hogy, Lion Savelkoul a klub edzője valószínűleg a jövő szezon végén visszavonul.

 

0

Milán FC-Ágyúsok

Nem is lehet más elfogadható eredmény, mint a győzelem. Az Ágyúsok elleni legutóbbi meccsen elvittük mind a 3 pontot, eg 4-2-es győzelemmel idegenben. Rieks Kluiver nyakán nagy teher van, mivel ha nem rúg gólt, lemondhat a gólkirályi címről. A Milán FC vezetősége egy reális 3-1-et vár, persze a mi javunkra.

Sok sikert mindenkinek, és a meccsek előtt ne felejtsétek kirakni a küszöbre a cipőtöket benne egy kolbásszal, mert akkor Olaf áldást hozz rátok!

Sztvorecz Milán, a Milán FC menedzsere és tulajdonosa

0

2011. Június 1: Milán FC-*Rado*

A Milán FC vezetősége a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy a csapat kivel is fogja játszani a jubileumi gálameccsét.  Hosszas tárgyalások árán, sikerült meggyőznünk az ír kupagyőztes, és a Hattrick Masterst is megjárt *Rado* csapatát. A *Rado* Május 31.-én száll le Ferihegyen, elnézést, a Liszt Ferenc reptéren. A reptéren a csapat tart egy fél órás dedikálást, majd indulnak Orosházára. Június 1.-én 9:45 perckort az id. Sztvorecz János Stadionban kezdődik a meccs, melyre a vezetőség 3500 nézőt vár.  A mérkőzés szünetében adják át Andrea Baraldinak a a születésnapi tortáját, melyet az előző napon betöltött 32. születésnapjára kap. A szünet hátralévő részében Olaf Sopp magánszámával (aki nem mellesleg a Pro Europe Team 11 játékosa) szórakoztatja a közönséget, melyben azt láthatjuk, ahogy Sopp bekapja a világ legnagyobb banánját. A banánnyelést Bob Sunesson értékeli.

A meccs vége után minden kedves nézőt, szurkolót várunk a pályára, ahol a 150 négyzetméteres lévő 3 méteres gyertyát meggyújtja a menedzser, és az egész csapat, majd végül felvágják a tortát. Mielőtt mindenki enne a tortából elénekeljük a Milán FC himnuszát, és a Boldog Születésnapot című dalt. A torta leöblítésére a menedzser az akkor már remélhetőleg megszerzett bajnoki trófeából önt mindenkinek egy kis pezsgőt. Mielőtt elhagyná mindenki a stadion, a szurkolók megkapják a jubileumra kiadott limitált szériájú Milán FC ajándékcsomagot, mely tartalmaz egy baseball sapkát, egy sálat, egy naptárat, és egy tablóképet a csapatról, de előtte egy helikopterről kiszorják a 10.000 darab mini Milán FC címert.

A nap hátralévő részében a két csapat együtt ünnepli a jubileumot a direkt erre a napra kibérelt Gyopárosfürdőn.

Ez a kis szolid ünnepség a csapatnak 2.000.000 eFt-ba kerül, de hát csak egyszer van első jubileum.

Mindenkit szeretettel várunk a mérkőzésre!

0

1-1 a Géringerek ellen!

Mind a két félnek egyértelműen a győzelem volt a cél, de inkább a Géringereknek volt nagyobb szükség rá, mintsem a Milán FC-nek, mivel már 7 pont volt az előnyünk. Az ellenfélnek betonvédelme volt, nagyszerű-ragyogó-nagyszerű, amit elég nehezen tudtak volna áttörni a Gaetano Anzalone vezette csatársor, ezért egyértelműen a lebirtoklást kellet választani. Az ellenfélnek 2 helyzete volt, ebből egyet értékesített, nekünk 3 volt, amiből  szintén csak egyet tudtunk értékesíteni Rieks Kluiver szabadrúgásából, amivel a gólerős védő 9 gólnál tart a bajnokságban, ezzel sikerült megőriznie a góllövőlistán hármas holtversenyben az első helyét.

Mivel még mindig 7 pont előnyünk van, a vezetőség kijelentette, hogy valószínűleg a Milán FC megnyerte a bajnokságot.

A jövő heti Ágyusok elleni meccsen meg kell szereznünk a 3 pontot, javítanunk kell a csapatszellemet, és akkor valószínűleg meg tudjuk tartani a veretlenségünket.

Hajrá Milán FC!

/Sztvorecz Milán, a Milán FC menedzsere és tulajdonosa/

 

1

Hello world!

Welcome to Hattrick United. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

  • Archívum/Archives