Latest Headlines
0

NK Botinec PRVAK IV.16

Dragi naši, na ovu titulu smo čekali dugih 19 sezona od osnutka kluba. Botinec je sada i službeno prvak!!!!!!!!! Pjevat će se, plesat, pit i zabavljat do dugo u noć, ovo je naša noć, uživajmo u tome.

Čestitke svim igračima/trenerima na uloženom trudu i zalaganju.

0

Korak do naslova…

Poštovani ljubitelji nogometnog kluba Botinec, uz malu neaktivnost i zbog nemarnosti financijskih stručnjaka istog došlo je do katastrofalne nepažnje što je impliciralo rušenjem servera i samim time službenih stranica kluba. Ono što je bitno u cijeloj priči je da smo opet tu! Pa tako nakon više od godinu dana, ponovo se obraćamo svekolikoj javnosti.

U subotu, 19. srpnja nas očekuje posljednja utakmica prvenstva koja će konačno odlučiti o sudbini kluba. Ukoliko remiziramo ili pobjedimo NK Botinec će po prvi puta u svojoj povijesti kući odnijeti naslov prvaka IV. lige.

Budimo uz naše dečke i zajedno pišimo povijest!

0

Vunder potpisao za NK Botinec

Magnus Vunder, 29 godišnji branič danas je službeno potpisao ugovor vrijedan 16 milijuna kn. Nova pojačanja su bila očekivana, možda ne u tako ranoj fazi no svakako se kasnije očekuju još novih lica.

0

NK Botinec 3 – 0 Čelični dečeci

Poštovani naši navijači i navijačice, svi članovi bH (botka hools) i ljubitelji NK Botinca sa veseljem možemo reći da smo u subotu, dana 08.06.2013. pred 34719 gledatelja odnijeli sva 3 boda. Ova utakmica nam je bila od iznimne važnosti za budućnost našeg opstanka u IV.41. Trenutno se nalazimo na petom mjestu sa sedam osvojenih bodova od mogućih dvanaest, no samo nas 3 boda dijeli od prvoplasiranog.

Nakon kratke pauze, 12.06.2013, srijeda, očekuje nas prijateljski dvoboj sa našim prijateljima, NK Assassins Creed. Uz ugodnu atmosferu pod burnim okom će biti popraćena igra Krmpotića, Wiesslera, Toroshchina i Arroya koji se između ostaloga, smatraju ključnim ovosezonskim igračima i nadamo se da će sve proći bez povreda.

0

Službeno javljanje i dobrodošlica

Dobrodošli na službeni blog nogometnog kluba Botinec. Iako je klub osnovan 17.11.2008., preko 4,5 godine smo bili tehnološki hendikepirani te smo se tek u 2013. godini odlučili na ovaj izniman pothvat.