Het is nog te vroeg voor ons NT!

In tegenstelling tot de clubnaam, is dit absoluut geen bot-team, het stadion verrijst torenhoog boven de skyline van Hasselt uit. De Meh Dome is allom gekend en gevreesd. Hier spookt het! 100.000 plaatsen voor voetbalfanaten, in your face KRC Genk! en een 7é klasse team. Best ht-ers, ik zat met Moonsje op de middenstip, enkel hij hij en ik, en een tafel met 2 stoelen. nog even ter info:

5 x national coach of Belgium
3x national coach of South Africa
2x national coach of Misr
=======
1xu20 coach of Belgium
1x u20 coach of South Africa
1x u20 coach of Panama

 

dit is god van Hatrrick

 

 

 

Mooie CV heb je hier, wat is je sleutel tot succes?

 

Alles op zijn gemak doen. Zeker als buitenstaander gaan ze je niet meteen vertrouwen, dus eerst actief helpen en zodra de tijd ervoor rijp is er gewoon voor gaan. Naambekendheid doet ook veel, wat ook één van de zwaktes is van de verkiezingen.

 

 

Wie is Moonsje in real life

 

Een 25 – jarige doodgewone gast met als hobby’s voetbal, karten en uiteraard ook fitness. Qua studies doe ik Toerisme en ben woonachtig te Hasselt.

 

 

Hoe ervaar je ht?

 

Toffe bezigheidstherapie, maar daar blijft het ook bij. Naarmate je ouder wordt ga je het echt meer als een spelletje zien.

 

 

Zijn er zaken in Hattrick die nog verbetering vatbaar zijn, tactieken, de ME…

 

De marketingstechnieken van de HT’s. In elk normaal draaiend bedrijf zouden die mannen hun ontslag al hebben gekregen. Hoe de supporters uitgemolken worden is echt om van te janken. Nochtans zijn er met Hattrick zoveel zaken mogelijk. Qua ME ben ik relatief tevreden. Soms gebeuren er indeed wel vreemde dingen, maar dat is gewoon te verklaren omdat het spel pure statistiek is. Het enige wat je hier kan doen is je spelers optimaliseren en dan op basis daarvan je winstkansen van de match zo groot mogelijk te maken. Hetgeen wat je vooral niet moogt doen is denken dat dit een voetbalspel is, anders ga je er gek van worden.

 

Zijn er significante verbeteringen geweest aan dit spel de voorbije jaren denk je, of ervaar je ze ook?

 

Na bijna tien jaar heb ik wel enkele veranderingen meegemaakt ja 😀 Het veranderen van monoskillspelers naar multiskill is wel een goede aanpassing geweest en maakt het spel leefbaarder omdat je gewoon harder gaat moeten nadenken over je training. De economische kant van het spel is echter wel schandalig lang ondermaats geweest. Het stimuleren van hoarders, traders, zorgt ervoor dat er nu een elite is terwijl de gewone trainers die gewoon niet meer kunnen inhalen.

 

Wat zijn de slaagkansen van ons NT met het oog op de huidige WC? Mogen we dromen van een medaille?

 

Ik denk dat dit WK nog te vroeg is. De meerderheid van de spelers zijn nog niet volledig klaar en daarom zie ik ons nog niet all the way gaan. Hoe dan ook: zeker op een NT WK ligt alles enorm dicht bij elkaar, dus met geluk kan alles. Als Bolivië een wk finale kan spelen, kan België dat ook.

 

 

 

Vind je de belgian community wat ze moet zijn?

 

Sommige mensen vind ik leuker dan anderen, laat het me zo stellen 😉

 

 

en last but nost least, any tips for starting managers?

 

Varieer in je training, maak een duidelijk plan voor je ploeg en volg dit gewoon. Indien er problemen zijn, gewoon hulp vragen. Genoeg mensen die willen helpen.

 

 

 

Moonsje, bedankt voor je tijd en dit interview

 

 

Belteamtrix

About belteamtrix